2777
2789
این استدلال شما وجود خدارو اثبات نمیکنه.چون میشه گفت همونطور که خدا خودش به وجود امده و خلق نشده پس ...

ببین پس اول قبول کنیم هیچ نظمی بدون یک ناظم مقتدر نمیشه ، 

حالا شما بگو ناظم ، بگو حاکم ، بگو .... همه اینا خودش اسم خداس 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
منم همین میگم  چرا کهکشان از اول نباشه اما خداازاول باشه

چقدر ترسناکه😢

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

که معلوم نیست چی درسته چی غلط‌

که معلوم میست بعد مرگ چی میشیم 

که جواب ادم قاتل با ادم سالم یا هرچی معلوم نباشه و تاوان و ثوابی نباشه 

اینکه خیلیا این دنیا کیفشونو کنن و هیچ به هیچ 

شاید واقعا باشه اما این  نا  معلومی ترسناکه

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

نمیشه  پس کهکشانم خودش میتونه به وجود اومده باشه دیگه! چراباید فکرکنیم خدا خودش بوده ازاول ام ...

بالاخره یکی همه رو آفریده 

هر چقدر فکر کنی بازم به این نتیجه میرسی که باید یکی باشه که این کارها و انجام داده 

خوب همون خداست 

اللهم عجل لولیک الفرج
ببین پس اول قبول کنیم هیچ نظمی بدون یک ناظم مقتدر نمیشه ،  حالا شما بگو ناظم ، بگو حاکم ، بگو ...

عزیزم این برهان جواب نمیده شما میگی نظم هس پس باااید یه ناظمی باشه ولی خود اون ناظمه خودبخود به وجود اومده خب پس اگه وجود اتفاقی داریم میشه گفت جهان اتفاقی هم داریم دیگه...

کلا این بحث رو فقط اعتقادت شخصیتون جوابگوئه واگه کسی معتقد به باورهای شما نباشه نمیتونید توجیهش کنید.

عزیزم این برهان جواب نمیده شما میگی نظم هس پس باااید یه ناظمی باشه ولی خود اون ناظمه خودبخود به وجود ...

جهان دارای نقص هایی است 

مثلا دانشمندان می‌توانند سن ستاره هارو تخمین بزنند 

یا مرگ مثلا ستاره داریم 

تولد کهکشان داریم 

اما در مورد خدا این چیزا رو نمیتونی پیدا کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج
جهان دارای نقص هایی است  مثلا دانشمندان می‌توانند سن ستاره هارو تخمین بزنند  یا مرگ مثلا ...

اینکه بدتر شد دوست عزیز!

مثلا کسی به خدا باور نداشته باشه و شما بخوای وجود خدا رو اثبات کنی میگی ببین جهان چقدر نقص داره پس نتیجه میگیریم که خدا هست؟!!!

اینکه بدتر شد دوست عزیز! مثلا کسی به خدا باور نداشته باشه و شما بخوای وجود خدا رو اثبات کنی میگی بب ...

منظور از نقص این هست که فانی است 

و نمیشه صفات خدا رو در اون پیاده کرد 

نه این که نظم و قانون نداره 

آخه شما خدا رو با دنیا قیاس کردید 

منم گفتم قابل قیاس نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج