2777
2789
عنوان

اونایی که میتونن کمکم کنن

71 بازدید | 22 پست

چند روز پیش تو اینستا رهگذری یه فیلم از یه خواننده دیدم 

فقط گوش دادم دیدم حالم داره بد میشه 

حس جون کندن 

کل دنیا دور سرم می چرخید 

وحشتناک ترین حال داشتم 

تنها چیزی که اومدم یادم صلوات بود 

زیرش نوشته بود هرکی گوش داده تسخیر شده 

دوسه شب نمیتونم بخوابم ترس کل وجودم گرفته

همش اتاقم حس سنگینی دارم 

نمیدونم چیکار کنم هرچی دعا میخونم فایده نداره 

جرئت خوابیدن ندارم 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

آیت‌الکرسی بخون‌فوت‌کن‌‌تاثیر‌داره

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز بخون گلم

نماز شب میخونم اما شب که میشه نمیتونم بخوابم

منی که تا سرم می‌گذاشتم روی بالش خواب هفت پادشاه می دیدم

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

از اینستاگرام هم ترسیدم👻🫣 حداقل موضوع‌شو‌بگو‌یه‌وقت‌دیدیم‌باز‌نکنیم

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
خرافاته

منم فکر می کردم 

اما نبود 

از اینستاگرام هم ترسیدم👻🫣 حداقل موضوع‌شو‌بگو‌یه‌وقت‌دیدیم‌باز‌نکنیم

یه مرد خارجی با موهای بلند داشت می خوند انگار زبون ایتالیایی یه زبون به جز انگلیسی 

خواب ترسناک میبینی

یکی دوبار 

اما این طور نبودم یهویی شدم

مامانم میگانماز شب نخون

آخه من هر وقت میخونم شبا حالم خوب نیست

منم فکر می کردم  اما نبود

به اون خدایی که می پرستی هر چه هست ور ذهن ماست در عالم بیرون از ذهن ما دعانویسی، جن، طلسم و ... همه و همه خرافاته و وجود خارجی نداره از کن گفتن از شما نشنیدن

خدای عالم شاهده تا حالا کسی جن ندیده هر چی داستان گفتن یا دروغه یا توهم یا اشتباه پ خطای دید

یه مرد خارجی با موهای بلند داشت می خوند انگار زبون ایتالیایی یه زبون به جز انگلیسی 

شاید‌چیزایی‌درمورد‌جن‌‌و‌تسخیر‌میگفت‌خدارو‌شکر‌بیتی‌اس‌نبود‌چون‌زیاد‌پست‌میبینم‌ازشون

شاید‌چیزایی‌درمورد‌جن‌‌و‌تسخیر‌میگفت‌خدارو‌شکر‌بیتی‌اس‌نبود‌چون‌زیاد‌پست‌میبینم‌ازشون

آره شعر در همین مورد بود