2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه پسرم دنیامیاد

199 بازدید | 34 پست

هنوزتواسمش موندم خدایاچقدرسخته انتخاب ده ها اسم توذهنم هست ولی انتخاب بینش برام سخته میشه بهم کمک کنید؟رادمان،رادمهر،الوین،آروین،رادمهر،مهراد،ماهان،شاهان،سورن،پرهام،آراس،دامون،کیاشا،آنیلی بنظرتون کدوم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوران بارداریم همین بودم اسمی که بیشتر به دلت میشینه رو انتخاب کن منم این کارو کردم خداروشکر راضی‌ام از انتخابم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

سخت نگیر منو همسرم روز زايمان وقتی بچه بغلم بود به همدیگه نگاه کردیم همسرم ی پیشنهاد داد منم گفتم باشه 😌😌

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است