2777
2789
عنوان

بیاید راهنمایی

82 بازدید | 28 پست

راستش ما این ماه سر رسید وام ازدواجمون بود دونفرمون تقریبا 8میل 

بعد 50میل همون اول ک گرفتیم دادیم ب یکی از فامیلای شوهرم ک ضامن ما هم بود  

موقع عمل شوهرم 2تومن 

موقع عروسیمون 10تومن گرفتیم 

بقیشو با پدرشوهرم نقشه ریختن بالاکشیدن 38میل رو 

حال این ماه نتونستیم بریزم خدا شاهده 3میل ی جا. 5.5میا ی جا ک چک هم بودن نمی ریختم چک یارو برگشت میخورد 

حالا زنگ زده ب شوهرم ک چرا نریختی حسابمو بستن و از اون طرف زنگ زده مادرشوهرم که نریختن 

حالا باز مادرشوهرم زنگ زده شوهرم ک برچی نریختی 

شوهرم هم گفت زمانی ک باهم دست تون تو ی کاسه بود پولمون بالا کشیدید. الان خودتون جاشو پر کنید 

یهو مادرشوهرم زد زیر داد بیداد ک بابات پولتو خورده مگه 

باورتون نمیشه خرج عروسیمون رو شوهرم داد  باباش هم جا گفته من دادم 

تلویزیون و یخچال گاز رو شوهرم خرید.  باباش گفت من خریدم 

الان من با این زبون نفهما چیکار کنم؟؟

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خداوندی خدا قسم که بیشتر از ۱۲تومن نگرفتیم ولی مادرشوهرم میگه خودتون خرج کردید

چرا وامتون دادین بقیه خرج کنن عجیبه من بودم وامم نمیگرفتم نصفشم نمیداد بره که قسطش من بدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1285157چالش ناشناس
خورد خورد ندادن بهتون یا براتون خرج کرده باشن این دیگه نوبره پدرومادر پول وام بچه رو بگیرن ندن

جز ۱۲تومن چیزی ندادن. بعد رسید واریز نشون دادن ک تمام ۳۸میل واریز شده ب حساب مادرشوهرم. بدون اطلاع من یا همسرم. شوهرم داره جون منو  و خاک دایی اش قسم میخوره  ک از من اجازه نگرفتن

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

خورد خورد ندادن بهتون یا براتون خرج کرده باشن این دیگه نوبره پدرومادر پول وام بچه رو بگیرن ندن

اینکارو باما هم کردن پنجاه تومن شوهرم سال ۹۵ داد ب عموش ۱۷ تومن سال ۹۶ داد که باز ب بهانه های مختلف دو تومن سه تومن گرفت ۲۰ هم سال ۹۸ داد که ارزش نداشت اصلا بقیشم هیچی دیگه 

چرا وامتون دادین بقیه خرج کنن عجیبه من بودم وامم نمیگرفتم نصفشم نمیداد بره که قسطش من بدم

ب عنوان قرض بود میخواستم زمین بخرن گفتن بده ماه دیگه می‌دیم. ماه بعد ک ندادن بعد ی سال گفتم پول بدین میخام خونمو عوض کنم گفت  مگه شما ب بابات ک پدرشوهرم باشه نگفتین پولاتون رو بریزیم ب حسابشون. 

اونا رسید واریز دارن ولی مادرشوهر پدرشوهرم زیر بار نمیرن

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

خدایی از این زورم میاد ک اونا بدون اجازه واریز مردن برا پدرشوعرم  

از پدرشوعرم زورم میاد ک چرا الکی از جلو خودش حرف ساخته ک پولو ب جیب بزنه

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

چقد بد چه پدرمادرایی پیدا میشن من از پدرشوهرمادرشوهر می‌نالم میگم خواستگاری دروغ گفتن کمک میکنی و .. ...

اینا هم گفتن جهیزیه داماد ب عهده ما ولی خود شوهرم گرفت اونا گفتم وظیفه ما نیست

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

ب عنوان قرض بود میخواستم زمین بخرن گفتن بده ماه دیگه می‌دیم. ماه بعد ک ندادن بعد ی سال گفتم پول بدین ...

مگر بانکه آشنا باشه ریخته باسه حساب پدرشوهرت اگه اینجوریه باشه یا غریبه میشه شکایت کنین چرا واریز کردن حساب اونا

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
مگر بانکه آشنا باشه ریخته باسه حساب پدرشوهرت اگه اینجوریه باشه یا غریبه میشه شکایت کنین چرا واریز کر ...

نه اونی که قرض گرفته داده پدرشوهر بقیشم مادرشوهرش ریختن

اینا هم گفتن جهیزیه داماد ب عهده ما ولی خود شوهرم گرفت اونا گفتم وظیفه ما نیست

تو خواستگاری به من و خانوادم گفتن جونن کمکشون میکنیم بعد که عقد کردیم کم کم دیدم همش الکی بود و همش با همسر بدبختم تازه هرچی ام میخرید غر میزدن چرا وسیله آنقدر گرفتی ...

نه اونی که قرض گرفته داده پدرشوهر بقیشم مادرشوهرش ریختن

بازم مقصر کسیه که از شوهر اسی پول قرض گرفته ولی پول و ریخته حساب اونا قبلش باید از همسر اسی می‌پرسید طرف بعد واریز میکرد