2777
2789
عنوان

چی شد چاق شدم+چالش لاغری

1273 بازدید | 58 پست

من زمانی که دبیرستان میرفتم یه اندام ایده ال داشتم بدون هیچ پهلو یا شکمی فیت بودم با اینکه نه رژیم خاصی داشتم نه به جز زنگ ورزش مدرسه ورزش خاصی!

چاقی من زمانی شروع شد ک وارد دانشگاه شدم اون موقع بود که تنظیمات خوابم بهم خورد تا دیر وقت سرم تو گوشی بود ظهرا هم ک خواب بازم خیلی چاق نشدم یک کوچولو شکم اوردم شدم ۶۳ اما کم کم وزنم بالاتر رفت تا اینکه نهایتا ب ۶۸ رسیدم و شکم و پهلو رون چاق شدن البته چون قدم بلند بود ۱۶۹ بازم زیاد برام مهم نبود زیر مانتو چیزی دیده نمیشد تا اینکه ازدواج کردم سال ۹۷ و وزنم هی بالا و پایین میرفت اما نهایتا تا ۷۵ میرسیدم و با رژیم باز میشدم ۷۰ تا اینجاش بازم مشکل حادی نداشتم تا سال ۱۴۰۱ که اول تیر ماه پدرم رو از دست دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم که از دست رفت تا چهلمش خیلی گریه زاری کردم طوری ک به ۶۶ رسیدم از غصه و ناراحتی اما یهو افسردگی وارد زندگیم شد انقدر پرخاشگر شدم و مریض که زندگیم اصن برام مهم نبود شاید براتون عجیب باشه اما بیماری روحی من بقدری شدت گرفت که من متوهم شده بودم و همسرم منو بیمارستان بخش اعصاب بستری کرد تقریبا دو هفته بیمارستان بودم و قرص ها ی مربوط به اعصاب و آرامشبخش و... بهم داد اشتهام خیلی زیاد شده بود و فقط با خوردن غذا نبود کلی هم هله هوله از بوفه میخریدم و میخوردم انگار پرخوری عصبی هم داشتم وقتی از بیمارستان مرخص شدم تا یکماه قرص ها رو مصرف کردم وقتی بعدش رفتم بالای ترازو شده بودم ۸۰

این بار دیگه گریه نمیکردم بخاطر مرگ بابام اتفاقا خیلی هم خودمو بی احساس و بی خیال نشون میدادم یه جورایی خودمو ول کرده بودم هیچی برام مهم نبود همسرم اندامم صورتم که انقد پف و ورم کرده بود خودمو تو ایینه نمیشناختم زمستون شده بود که ۵ کیلو دیگه هم اضافه شد ب وزنم شدم ۸۵

دیگه کم کم هر کی منو میدید دختر عمو فامیل اشنا بهم میگفت حامله ای؟ 😄( چون قبلش انقدر منو چاق ندیده بودن)

همسرم از چاقی اصلا خوشش نمیاد حس میکردم ک چقدر داره اذیت میشه حتی رابطه هامون خیلی کم شده بود اما من دیگه تصمیم گرفتم که لاغرشم یا حداقل به وزن قبلم برگردم بشم ۷۰ چهار پنج ماه رژیم گرفتم ینی کم خوری اما اونم اوصولی نبود همش هله حوله میخوردم با هزار زور و زحمت شدم ۸۲ سالگرد بابام بازم فامیلا ازم میپرسیدن حامله ای ؟ خلاصه که خیلی این سوالشون رفته رو مخم و تصمیم گرفتم هر طور شده خودمو ب وزن قبلیم برسونم