2777
2789
عنوان

بچه ها کسی رو دیدین عزیزش رو ازدست بده ولی آروم بنظر بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 58 پست
هعی من یک بنده خدایی رو میشناسم بچه اش به دنیا اومد اسم گذاشتن واسش پنچ روزه بود بخاطر اشتباه پرستار ...

عجب آدمای پستی 

...نمیدونن خدایی هم هست و جواب کارشونو میگیرن

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری و خودم وخانوادم یه صلوات بفرستین 
خاله همسرم  تک پسرش که دوتا بچه هم داشت و جوان بود رو از دست داد فقط تو مجلس روی خودش رو گرفته ...

حتما خیلی با ایمان هست درسته؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آدمای پستی  ...نمیدونن خدایی هم هست و جواب کارشونو میگیرن

خیلی این مادر سختی کشید اما با اعتقادی که به خدا داشت بعد از مدت ها حالش بهتر شد 

با وجود وضعیت خطرناک سال بعدش دوباره بچه دار شد 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

ی فامیل داشتیم همینطور بود اصلا گریه نکرد برا داغ بچش ولی بعد یکی دوماه سکته کرد فوت شد شما هم هر جو ...

والله فامیل نزدیک نیست ولی می‌شناسیم بنده خدارو ولی نزدیکمون نیست که بشه براش کاری کرد 

یکی از هم کلاسیای دبیرستانم همیشه آرام و لبخند به لب بود بهترین نمره ها رو هم میاورد هیچوقت ندیدم ناراحت باشه بعد یه بار ۴ روز نیومد مدرسه بچه ها زنگ زده بودن بهش گفته بود داداشم سرطان داشته فوت شده بعد ۴ روزم که اومد همچنان آرام و لبخند بر لب داشت تعریف میکرد که درخت توت داریم مامانم امروز کلی توت جمع کرده داده همسایه ها فکر کن بچت بیوفته بمیره تو ۴ روز بعد در حال توت جمع کردن باشی😐 من که درکشون نکردم ولی خوش به حالشون حالا من همیشه انگار دارن تو دلم رخت میشورن از بس اعصابم خرده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خیلی این مادر سختی کشید اما با اعتقادی که به خدا داشت بعد از مدت ها حالش بهتر شد  با وجود وضعی ...

خداروشکر

آره دیدم پسر ۱۷ ساله اش فوت شد یه قطره اشکم نریخت.اصلا صحبت نمیکرد میگفتن داخل شوکه من گریشو ندیدم&n ...

باخودم میگم شاید حکمتی بوده خدا بهشون تا۱۵سال بچه نمیداده انگار نباید چیزی رو بازور گرفت از خدا

یکی از هم کلاسیای دبیرستانم همیشه آرام و لبخند به لب بود بهترین نمره ها رو هم میاورد هیچوقت ندیدم نا ...

عزیزم‌نمیشه قضاوت کرد ما نمیدونیم چی تو دل این بندگان خدا گذشته

روحش شاد 

بله یکی از آشناها پسر جوانش رو از دست داد... 

و یادمه آروم بود و با مهمان ها چقدر خوب برخورد می‌کرد... و من به ایمان ایشون غبطه میخورم خیلی زیاد... نه تنها تو این تجربشون کلا به معنای واقعی تو زندگیشون آرامش دارن و تسلیم خدا... 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...