2777
2789
عنوان

بچه ها کسی رو دیدین عزیزش رو ازدست بده ولی آروم بنظر بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 58 پست

خدا ان شاء الله به پدر و مادرش صبر بده، خیلی سخته آدم صبوری کنه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چهلمه برادرم كه جوان بود تازه گريه هامون شروع شد و زخممون تازه شد هر روزم كه ميگذره دردش بيشتره چون باورمون ميشه نيست و خواب نبوديم و روبا نبوده 

عجب صبري خدا دارد
اره تا هفتم همینجور اروم بود طرف  بعد چهلم سه بار. غش کرد حال بددددد  افسرده شدید

خدا به دلش آرامش بده من که فقط امروز گفتم خدایا به علی اکبر امام حسین صبر خانم زینب رو به این بنده خدا بده پسرش کلاس ۱۱ بود وامسال دیپلم می‌گرفت بعد از سالها خدا این بچه روداده بود

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری و خودم وخانوادم یه صلوات بفرستین 

اره خاله هام وقتی مادر بزرگم فوت شد یکیشون به فکر غذای اضافه برای اقوام شوهر بود یکی.دیگه به فکر تیپ و قیافه و همون که غذا میخواست تمام مغزیجات و بیسکوییت و خوراکی و.. مادربزرگمو جمع کرد برد خونش:///////////

دیگه کنکوری نیستم  

نمیشه از رو ظاهر گفت تو دل آدم چی میگذره چون داغ خیلی سختیه 

خواهرشوهر منم فقط ۱۵ سالش بود که دو ماه پیش خیلی ناگهانی از دنیا رفت تک دختر بود و ته تغاری به همین خاطر خیلی عزیز کرده بود

پدرشوهرم عجیب و غریب بیتابی میکرد هنوزم عین روزای اوله بنده خدا ولی مادرشوهرم از بس زن صبوریه گریه هاشو تو خلوت میکرد و سعی میکرد جلوی شوهر و پسراش یکم آروم تر باشه که از اینی که هستن نابودتر نشن

انشالله خدا هیچکسو اینجوری امتحان نکنه خصوصا این دوتا عزیز که نوجوان بودن خیلی خیلی سخته 

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

هعی من یک بنده خدایی رو میشناسم بچه اش به دنیا اومد اسم گذاشتن واسش پنچ روزه بود بخاطر اشتباه پرستارها از دست رفت 

افسرده شد گریه کرد بهش گفتن تو مشکل داشتی بچتو از دست دادی 

تازه از یکی از جاری هاش گفته بود که حتما این بثه حروم بوده که زنده نمونده

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

بعد چهلمه برادرم كه جوان بود تازه گريه هامون شروع شد و زخممون تازه شد هر روزم كه ميگذره دردش بيشتره ...

خدا صبرتون بده عزیزم و انشالله با علی اکبر امام حسین محشور شن ولی اینکه یه مادر فقط سر قبر قران بخونه خیلی عجیبه این حجم از آروم بودن

خدا صبرتون بده عزیزم و انشالله با علی اکبر امام حسین محشور شن ولی اینکه یه مادر فقط سر قبر قران بخون ...

ممنون عزيزم ❣️مادرم دقيقا همين طوري بود اما بعدش تازه غش كردناش و گريه هاش شروع شد 

عجب صبري خدا دارد
اره خاله هام وقتی مادر بزرگم فوت شد یکیشون به فکر غذای اضافه برای اقوام شوهر بود یکی.دیگه به فکر تیپ ...

عجب....چی بگم..

بعضیام بخاطر شوک زیادی که بهشون وارد میشه نمیتونن ریکشن نشون بدن،زمان میبره تا متوجه ماجرا بشن،البته ...

خاك مرده واسه كسي كه عزيزش و از دست داده هميشه داغه هرگز سرد نميشه هرگز اينو من تجربه كردم 

عجب صبري خدا دارد
شوك شده كاش گريه كنه يكي شنيدم همين طور بوده به نحوي كه بقيه ميگفتن چطوري هيچي نميگه و عاديه چند روز ...

خدا بهش صبر بده فقط ازتصور خارجه

نمیشه از رو ظاهر گفت تو دل آدم چی میگذره چون داغ خیلی سختیه  خواهرشوهر منم فقط ۱۵ سالش بود که ...

چرا فوت کرد؟