2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟!

102 بازدید | 11 پست

چرا افرادی پیدا میشن که از مسائل خانوادگی خودشون و مشکلاتشون تو یک سایت عمومی صحبت می کنند، و پروده از روی اونها بر میدارند؟! 

چند سوال دارم :

آیا اعتماد تا این حد عقلانیه؟! 

اعتقاد این افراد چیه که به سمت چنین کاری سوق داده می شوند؟! 

آیا این افراد فکر میکنند قبل از انجام چنین کاری؟! 

اعتماد کردن نیست

یجور راهنمایی خواستنه ، هویتشون ک ناشناسه پس طوری نیس

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همفکری و همدلی با افرادی ‌که شمارو نمی‌شناسند که بعد ها بخوان به روتون‌ بیارن بنظرم بد نیست 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

اعتماد کردن نیست یجور راهنمایی خواستنه ، هویتشون ک ناشناسه پس طوری نیس

چند تا از چیز هایی که گوگل دربارت میدونه :

اسمت، گاها فامیلت، شمارت، آدرس خونت، اعضا خانوادت و... 

اینجا هویت هر کس ناشناسه راحت درد دل میکنن به نظرم بهتر از صحبت کردن با آدمای اطرافمون هست چون اونا میتونن از حرفایی که زدیم علیهمون استفاده کنن برخلاف اینجا که کسی کسی رو نمیشناسه

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
همفکری و همدلی با افرادی ‌که شمارو نمی‌شناسند که بعد ها بخوان به روتون‌ بیارن بنظرم بد نیست 

به نظر شما، وقتی یک نفر از مشکلش با همسرش توی بستر نا امن پرده بر میداره کار عاقلانه ای کرده در حالی که میتونن خودشون دوتایی مشکلشون رو حل کنند

به نظر شما، وقتی یک نفر از مشکلش با همسرش توی بستر نا امن پرده بر میداره کار عاقلانه ای کرده در حالی ...

بستر نا امن! مگه اورانیم میخوان غنی کنند خب از تجربه افراد دیگه استفاده میکنن 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀