2777
2789
عنوان

روابط مثل .🍩. میمونه 😋

1104 بازدید | 69 پست

سلام پیرو تاپیک قبلی این تاپیک رو با یه مثال دیگه مینویسم ☺️

_______________🔸______________

کمتر کسی هست که شیرینی خامه ای دوست نداشته باشه 🤤😋

یه قوطی شیرینی خامه ای مخلوط برای یکی از عزیزان می‌خریم ! 

(مخلوط می‌خریم چون تنوع داشته باشه مدل مختلف بخوره )

یدونه با لذت میخوره و کلی خوشش میاد 

بعد از چند دقیقه یکی دیگه میخوره و لذت می‌بره 

بعد از چند دقیقه یکی دیگه می‌خوره ! 

(عاشق شیرینی خامه ایه و سه تا خورده )

یکی دیگه بهش میدیم با اکراه میخوره 

یکی دیگه رو میدیم بهش مقاومت می‌کنه که نه زیاد خوردم و ((((دلم رو زده ))))

با زور یکی دیگه میدیم بهش و در آخر بالا میاره 🤮🤮

توسط خوردنی ای که عاشقش بود دل درد میگیره و بالا میاره !!! 

و تا مدت طولانی دیگه سمت شیرینی نمیره 

اگر همون شیرینی رو فقط بهش نشون بدیم 

یک ساعت میفته دنبالمون! 

اگر بعد از یک ساعت یدونه بدیم بهش با لذت بی نهایت میخوره و کلی ذوق می‌کنه و بازم میخواد 

ولی دیگه بهش نمی‌دیم و فکر اون لذت شیرینی ای که خورده کلی بهش حال میده و روز بعد هم یکی دیگه 

هر چقدر کم تر بهش شیرینی بدیم بیشتر لذت می‌بره از خوردنش!

و حالش هم بهم نمیخوره و دلش رو هم نمیزنه و همیشه هم میخواد 

💫

تو روابط هم دقیقا به این صورته! 

اگر برای شخص مقابل دائم بهش محبت کنیم 

و صد وجودمون رو برای طرف مقابل بزاریم 

محبت زیادی دلش رو میزنه و ما رو بالا میاره!!

قرار نیست هر کاری براش کنی تا بدونه دوستش داری 

اون در ظاهر شاید عصبی بشه و بگه که بازم شیرینی می‌خوام ولی در حقیقت اگر بهش شیرینی رو ندی سری بعد بیشتر لذت می‌بره!

هر کاری رو با فاصله و در مواقع خودش انجام بدی خیلی بیشتر تاثیر داره 

تاپیک قبلی رو اگر خونده باشید 

زیادی محبت کردن به طرف 

نمونه بارز هیزم ریختن و نزدیک شدن به آتیشه (میسوزی!! )

به همین خاطره دختره میاد میگه 

من هر کاری کردم واسش ولی گذاشت رفت 

طرف اگر درک درستی نداشته باشه متوجه نمیشه !!

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
چ زیبا

ممنون از نظرتون

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم تئوری قضیه رو می‌دونم نباید زیاد محبت کرد نباید صد خودتو بذاری ولی مسئله اینه که تو عمل سخت میشه تو رابطه تو یهو احساسی میشی قربونت صدقه میری دلتنگ میشی زنگ میزنی 

کنترل کردنش سخته

اره منم تئوری قضیه رو می‌دونم نباید زیاد محبت کرد نباید صد خودتو بذاری ولی مسئله اینه که تو عمل سخت ...

مسیر های راحت نتیجه های خوبی نداره 

برای نتیجه ی خوب باید مسیر سخت رو رفت 

این که تصمیمات رو بدیم به قلبمون نتیجه ی خوبی نداره! 

مسیر های راحت نتیجه های خوبی نداره  برای نتیجه ی خوب باید مسیر سخت رو رفت  این که تصم ...

اینکه هم دائم مواظب باشیم که کدوم رفتار درسته کدوم غلط باعث میشه خود واقعیمون نباشیم😕

اینکه هم دائم مواظب باشیم که کدوم رفتار درسته کدوم غلط باعث میشه خود واقعیمون نباشیم😕

بله صد در صد ولی کسی که دوچرخه سواری دوست داره 

یه مدت کوتاه تلاش می‌کنه زمین نخوره !! 

از یه جا به بعد دیگه از مسیر با دوچرخه اش لذت می‌بره و دیگه نیازی نیست حواسش به این باشه که زمین بخوره!!! 

ولی اره راست میگی اولش از این که همیشه حواسش هست که زمین بخوره اصلا لذت نمی‌بره 

بله صد در صد ولی کسی که دوچرخه سواری دوست داره  یه مدت کوتاه تلاش می‌کنه زمین نخوره !!  ...

چه جالب

بله درسته یعنی اولش باید مواظبت کرد و محتاط رفتار کنیم تا رابطه درست شکل بگیره بعدش راحت رفتار کنیم بدون ترس از دست دادن؟

چه جالب بله درسته یعنی اولش باید مواظبت کرد و محتاط رفتار کنیم تا رابطه درست شکل بگیره بعدش راحت رف ...

بله دقیقا همینطوره رابطه درست شکل میگیره و ..

و علاوه بر این شما زیاده روی نکردن رو یاد میگیرید!! 

بی دریغ محبت کنیم 

بی توقع باشیم 

زندگی همیشگی نیست 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
آفرین دقیقا همینه 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 تجربش کردم، 

ممنون از نظرتون 

بی دریغ محبت کنیم  بی توقع باشیم  زندگی همیشگی نیست

بی توقع محبت کردن زیباست و بدون هیچ چشم داشتی محبت کردم هم زیباست

در صورتی که شخصیت قوی ای از خودمون ساخته باشیم که محبتی که میکنیم بخاطر خودمون باشه نه چیز دیگه ای! 

انسان غیر قابل پیش‌بینی هستند 

در مقابل محبت گاهی نامهربونی میکنند 

باید تونست حتی در این شرایط هم باز مهربون بود!

ولی تمام اینا وظیفه هر انسان نیست ! 

و رفتار های متقابل پایه و اساس باید باشن ! 

هر چند کسی که محبت می‌کنه انتظار خوبی نداشته باشه 

انتظار بدی دیدن هم نداره ولی متاسفانه دیده میشه 

بی توقع محبت کردن زیباست و بدون هیچ چشم داشتی محبت کردم هم زیباست در صورتی که شخصیت قوی ای از خودمو ...

دقیقا همینه 

بی توقع شدن یه کار بی نهایت سخته اما وقتی تبدیل شدی به یه آدم بی توقع یعنی اوج قدرت 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
دقیقا همینه  بی توقع شدن یه کار بی نهایت سخته اما وقتی تبدیل شدی به یه آدم بی توقع یعنی اوج قد ...

در واقع یعنی اوج لذت بردن از این دنیا ! 

کاملا متوجه هستم 😊

و مشخصه شخصیت زیبایی دارید که به این درک خوب رسیدید 

هرچند نتیجه سختی های گذشته اس 

و این که مسیر درستی رو پشت سر گذاشتید !