2777
2789

سلام خانما شوهرم چند ماه پیش صد تومن وام گرفت ۵ ماه پیش بدون اینکخ به من بگه کارتش رو داد مادرش مادرش رفت دو تا النگو گرفت ۳۲ تومن بعدش من شنیدم گفت مادرم بهم پس داده ولی نداده بهش تا دیروز که گفتم اقایی کجایی گفت سرکار بعدش امروز دیدم مادرشوهرم یه لنگ دیگه النگو انداخته گفتم مبارک باشه گفت پسرم خریده به دروغ گفت اون یکی پسرش ولی الان دیدم کارت شوهرم گذاشته رو اپن رسید طلا فروشیم که ۱۴ تومن خریده گذاشته روش منه بدبخت امروز رفتم مانتو بگیرم پول نداشتم خستم از دستش 

میخوام خودم رو بکشم که اینقد پولاش برا بقیه هست بدبختیش برا منو پسرم

پیام میدادی آقایی پول ندارم مانتو بخرم برای مامانت النگو میخری ؟

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دعانویس 🤦🏻‍♀️حالا تا مجردن عین سگ و گربه انا تا زن میگیرن عزیز میشن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خیلی بده قشنگ درکت میکنم  اما اینجور پسرا عوض بشو هم نیستن تا اخرش همینن پس سعی کن خودخوری نکنی چون هیچ تغییر تو اون نمیتونی ایجاد کنی تو این مساله توام تا حقوق میگیره حق خودت بگیر ازش

من فقط خرج خونه مادرشو میداد شوهرمو جمع کردم 

چجوری؟ تو بلدی خب

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤