2777
2789
عنوان

هرکی تنبلی تخمدان داره میشه بیاد؟

173 بازدید | 17 پست

من از پارسال دچار تنبلی تخمدان شدم ولی تازه سونو دادم و متوجه شدم و دکتر نرفتم

خواستم بدونم دکترا واسه تنبلی تخمدان چه داروهایی میدن

بعد من اصلا علائم ظاهری ندارم و تا پارسال پریودم کامل مرتب بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داشتم ۳ سال پیش 

اسم دارو ها یادم نیست دقیق

پروژسترون بود اگ اشتباه نکنم و لتروزول و بقیشو فراموش کردم

کاربری چهارم🤕                                                             مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵ سال سختی فرشته کوچولومون رو بهمون داد🥰
دستور کاهش وزن میده  قدم اول متفورمین بهت میده بعد هم کلومیفن و داروهای شبیه این که هورمونی ه ...

من الان۱۰روزه شبا روغن سیاه دانه میمالم به پایین شکمم و سیاه دانه و دارچین و خرما میخورم نمیدونم تاثیر داره یانه  

بعد کلا ۵۷ کیلوام 

چاق نیستم میترسم لاغر شم:((

شما این داروهارو خوردی؟

پریودی نامنظم دراومدن مو روی چانه ، پازلفی ، گردن ، و دور سینه ، دور ناف چاقی شکم

پریودم اینطوره که از پارسال یه ماه درمیون میشم .

مو دور سینه دارم و چاقی شکمی هم دارم ولی کمه

جدی؟ شما مصرف کردی؟

بله چندین بار بعدشم کلوموفین و اینجور داروهای هرمونی ک اصلا تاثایر مثبت نداشت ک هیچ،تاثیر منفیم میذاشت روم و بدتر میشدم.آخر با اصلاح سبک نتیجه گرفتم.من بعد بارداری دیگه ادامه ندادم ولی شما اگ شروع کردی ول کن برای سلامتی خوبه