2821
2789
عنوان

خیلی کم حرفم..

192 بازدید | 24 پست

هعی کسیو میبینم همش ساکتم هیچ حرفی برای گفتن ندارم هیچییی هرچی فکر میکنم چی بگم هیچی به ذهنم نمیرسه میمونم چی بگم همه میگن چرا انقد کم حرفی..  حتی توی اینترنت هم میمونم چی بگم... خیلی سخته واسم.. بنظرتون باید چیکار کنم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیاین لطفااااااhttps://ninisite.co/discussion/topic/11595109/خطر-شناسایی-شدن-بدبخت-میشم?postId=301581274

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 

من این شکلی بودم 

حتی خیلی بد تر 

واسه همه توضیح میدادم که نمی تونم با همه نوع آدم ارتباط برقرار کنم 

ولی چند سالی که رفتم سر کار درست شدم

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑