2821
2789
عنوان

خیلی کم حرفم..

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست

اپلیکیشن طاقچه رو بریز

پر از کتابای صوتیه

مفتم هست

من الان کتاب جادوی عزت نفس رو خریدم دارم گوش میدم

خیلی تاثیر گذاشته روم

تا میتونی کلاسای خودشناسی شرکت کن

چه حضوری چه آنلاین

توی گوکل و یوتوبم پره و رایگانه

لطفا لایک نکنید مرسی🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم منم همینطوری باشم

درست میشه سنت می‌ره بالا تجربت بیشتر میشه اعتماد به نفست مییاد بالا میری تو جامعه همه اینا موثره

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
۱۵

هنوزسنت خیلی کمه به خودت فرصت بده منم همین جوربودم تواین سن ولی دانشگاه بری و زندگیت روالش عوض شه خود به خود تغییرمیکنی.من یجوری عوض شدم یهو،که الان دلم میخواد حرف نزنم انقد

با مطالعه و کسب اطلاعات،وقتی درباره ی چیزی اطلاعات داری بقیه دوست دارن صحبت هامونو بشنون و ازمون مشورت بگیرن و بهمون احترام میذارن.

وِلی هیچکس از آدم پر حرفی که تو هر زمینه ای حرفی برای گفتن داره و اظهار فضل میکنه خوشش نمیاد و احترامی واسش قائل نیست.

ولی اگه دوست دارین مهارت اجتماعی و در سطح بالایی باد بگیرین،یکی از مطمئنترین،آسونترین و زود بازده ترین روش ها شرکت در جلسه های "کسب مهارت اجتماعی" هست که متاسفانه هزینه اش زیاده

ولی اگه پول خرج کنین با 10 جلسه کاملا متحوّل میشین.

تو همکارهام عیناً این مورد و دیدم.