2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود و بی بی چک منفی

2082 بازدید | 25 پست

من امروز۱۵روزه ک پریودم عقب افتاده تو اقدامم البته قبلا هم عقب میوفتاد تنبلی تخمدان دارم ولی با اصلاح سبک چند ماه بود سه روز عقب میوفتاد،سه روز پیش بی بی چک زدم منفی شد البته بعد از خشک شدنش یه هاله خیلی کمرنگ افتاد ک فک کنم منفیه،هیچ علائم پریودی هم ندارم چند روز پیش کمرم درد میکرد گفتم الانه ک پریود بشم ولی نشدم،چیکار کنم بنظرتون؟

برای اطمینان برو آزمایش خون بده

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بی بی چک منفی ممکنه باردار باشم؟

گاهی وقتا لقاح دیرتر انجام میشه بخصوص شمایی که تنبلی داری و بی بی چک هم درست نشون نمیده... برای اطمینان خودتون یه آزمایش بدین

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
گاهی وقتا لقاح دیرتر انجام میشه بخصوص شمایی که تنبلی داری و بی بی چک هم درست نشون نمیده... برای اطمی ...

اصلا منفی بودن بی بی چک به تنبلی ربطی نداره،فقط قسمت اول حرفت که ممکنه لقاح دیرانجام شده درسته.بی بی چک با بالابودن هورمون بارداری دوخط میشه وقتی این هورمون توی ادار نباشه یا خیلی کم باشه مثبت نمیشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

من سر دخترم که 99 به دنیا اومد روز رابطه یادم بود و چون بعدش دیگه جلوگیری داشتیم چهار هفته از روز اقدام بیبی زدم منفی شد. هفته بعدش مثبت شدو اصلا به پریودیم کاری نداشتم. حالا دو سال و نیمش شده . یه سقط داشتم ماه رمضان امسال بعدش پریودی بهم ریخت و آزمایش هورمونی دادم اف اس اچ بالا شد یکم دکترم گفت احتمال داره یایسگی زودرس بشی سریع باردار بشو که با زایمان خوب بشی . حالا آمپول هاچ سی جی زدم . و 25 موعدم بوده . چهار روز بعدش منفی بود ولی اولین اقدام 8 بود و بعدش هم جلوگیری نداشتیم لذا بیخیال شدم مثل دخترم بخواد بشه که باید 5هفته از اقدام بگذره تا جواب بده. به نظر من هر بدنی یه‌جوره

اصلا منفی بودن بی بی چک به تنبلی ربطی نداره،فقط قسمت اول حرفت که ممکنه لقاح دیرانجام شده درسته.بی بی ...

دوست عزیز منظورم این بود چون تنبلی دارین تخمک دیرتر بارور  میشه و لقاح دیرتر انجام میشه، بهمین خاطر بعد موعد سریعا بی بی چک نشون نمیده چون هورمون تو خون زودتر نشون میده نسبت به ادرار... پس استارتر بجای بی بی چک آزمایش خون بدند.

سپاس🌱

دوست عزیز منظورم این بود چون تنبلی دارین تخمک دیرتر بارور  میشه و لقاح دیرتر انجام میشه، بهمین ...

دوست عزیز اسی میگه چندماه پریودش تنظیم شده والان ۱۵روز عقب زده,بله حرف شما برای دوسه روز تاخیر درسته ولی ۱۵روز با بی بی چک هم نشون میده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم