2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2082 بازدید | 25 پست
من سر دخترم که 99 به دنیا اومد روز رابطه یادم بود و چون بعدش دیگه جلوگیری داشتیم چهار هفته از روز اق ...

عزیزم خدا نی نی تون رو حفظ کنه دعا کنید منم باردار بشم سه ساله منتظرم🥺

دوست عزیز اسی میگه چندماه پریودش تنظیم شده والان ۱۵روز عقب زده,بله حرف شما برای دوسه روز تاخیر درسته ...

ماهایی ک منتظریم فقط دنبال یه نشونه امیدوار کننده هستیم انشاالله زودتر تموم شه این انتظار🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی خواهرم هم اینطور بود که برای دخترش یه هفته بعد از موعد رفت آز خون داد منفی شد بعد ول کرد ماه ...

یعنی همون موقع ک ازمایشش منفی بود باردار بود یا ماه بعدش شد؟

ماهایی ک منتظریم فقط دنبال یه نشونه امیدوار کننده هستیم انشاالله زودتر تموم شه این انتظار🙏

اره می‌دونم حالتو،ولی امید واهی رو اصلا دوست ندارم.چون بعدش ضدحالش خیلی عمیق تره تا ناامید بودن.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
عزیزم خدا نی نی تون رو حفظ کنه دعا کنید منم باردار بشم سه ساله منتظرم🥺

خدا چیز خوب و از بنده هاش دریغ نمیکنه . فرزند خوب هم خواستنش برای ما واجبه پس بدون می‌شنوه . شما تلاش بکن و بدون به وقتش میرسه من حتما دعاتون میکنم شما هم من و دعا کنید محتاجم

یعنی همون موقع ک ازمایشش منفی بود باردار بود یا ماه بعدش شد؟

همون موقع ک منفی بوده باردار بوده چون ماه بعد ک‌مثبت شد رفت سونو هشت هفته نشون داد. آخه سونو هم اوایلش نشون نمی ده و فقط از روی ضخامت رحم‌میگن لذا بهترین کار بی‌خیالی در حد دو ماه هست اگر پری نیاد ولی اگر پری بیاد ک هیچی.....البته افراد خیلییییی نادری هستند ک ماه های اول و ی هم چند روز میبینن 😅 فقط بدون سونو اصلا پروژسترون نزنید چون اگر مثلا یک هفته باشه که لقاح شده باعث سقط میشه 😤😓 و دکترها فقط بر اساس آز خون میگن قطعی نیستین باردار در حالیکه خانواده من گواه تجربی این اتفاق هستن ک بعد از موعد هم آز خون منفی بوده ولی طرف باردار بوده

همون موقع ک منفی بوده باردار بوده چون ماه بعد ک‌مثبت شد رفت سونو هشت هفته نشون داد. آخه سونو هم اوای ...

خیلی جالب بود،ممنونم از اطلاعات خوبی ک باهام درمیون گذاشتید❤

من سر دخترم که 99 به دنیا اومد روز رابطه یادم بود و چون بعدش دیگه جلوگیری داشتیم چهار هفته از روز اقدام بیبی زدم منفی شد. هفته بعدش مثبت شدو اصلا به پریودیم کاری نداشتم. حالا دو سال و نیمش شده . یه سقط داشتم ماه رمضان امسال بعدش پریودی بهم ریخت و آزمایش هورمونی دادم اف اس اچ بالا شد یکم دکترم گفت احتمال داره یایسگی زودرس بشی سریع باردار بشو که با زایمان خوب بشی . حالا آمپول هاچ سی جی زدم . و 25 موعدم بوده . چهار روز بعدش منفی بود ولی اولین اقدام 8 بود و بعدش هم جلوگیری نداشتیم لذا بیخیال شدم مثل دخترم بخواد بشه که باید 5هفته از اقدام بگذره تا جواب بده. به نظر من هر بدنی یه‌جوره.  خواهرم هم همینطور شده بود یک هفته بعد از موعد آز خون داد منفی شد ماه بعد موقع موعد آز داد مثبت شد یعنی دو ماه صبر کن تا پری بیاد نیومد بعد دو ماه پیگیر شو