2777
2789
عنوان

کیا وکیل خوب برای طلاق سراغ دارن

3662 بازدید | 42 پست

میخوام در خواست طلاق بدم ،اما هم شوهرم ،هم خواهرش ک وکیله ازون زرنگاشن،  ی وکیل خوب و زرنگ میخوام توی تهران،کسی سراغ داره؟

خیلی دعاتون میکنم

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
الان از اینکه از جلو دفتر وکیل ها رد بشم هم وحشت دارم 😖

جدا شدی؟

من ی دختر ۲ساله دارم

ولی واقعا راهی جز جدا شدن ندارم.

اما ی وکیل خوب و کارکشته میخوام چون طرفم خیلی قَدَره

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا شدی؟ من ی دختر ۲ساله دارم ولی واقعا راهی جز جدا شدن ندارم. اما ی وکیل خوب و کارکشته میخوام چو ...

دارم میشم 

فقط تورو خدا حواستو جمع کن اکثر وکیل ها متأسفانه خیالات بد تو سرشونه ،حتما حتما حواست باشه طرف معلق نباشه .

من با یکی قرارداد امضا کردم بعدش فهمیدم طرف معلق بوده و اصلا اجازه قرارداد نداشته ،از ترس شکایت به کانون وکلا پولمو پس داد 😐

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
دارم میشم  فقط تورو خدا حواستو جمع کن اکثر وکیل ها متأسفانه خیالات بد تو سرشونه ،حتما حتما حوا ...

ع از کجا بفهمم ک معلقه یا ن؟

من تازه میخوام اقدام کنم همه میگن خیلی سخته

دارم میشم  فقط تورو خدا حواستو جمع کن اکثر وکیل ها متأسفانه خیالات بد تو سرشونه ،حتما حتما حوا ...

همسرت قبول میکنه ک جدا بشین یا اذیت میکنه؟؟؟

همسرت قبول میکنه ک جدا بشین یا اذیت میکنه؟؟؟

خودش خواست 

فکر کن ی دفعه همسرت بیاد بگه باید جداشیم ،رفت درخواست طلاق بده بعد مثل اینکه دادگاه بهش میگه باید نامه عدم سازش بیاری ، بعدش نامه رو نبرد تا درخواستشو ثبت کنه من خیلی وقته منتظر بودم درخواستشو ثبت کنه و کلی ماجرا.......

دیدم خبری نشد ،آخرین خبری که ازش دارم میگن گفته من زنمو طلاق نمیدم (میخواد اذیت کنه ) 

دیگه به این نتیجه رسیدم خودم شروع کنم ،برام دعا کن

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
خودش خواست  فکر کن ی دفعه همسرت بیاد بگه باید جداشیم ،رفت درخواست طلاق بده بعد مثل اینکه دادگا ...

الهی بمیرم، خیر نبینن این مردایی ک زن بهر امیدی بهشون بله میگه و میرن سر زندگی ناامید بر میگردن.

خدا لعنتشون کنه 

خودش خواست  فکر کن ی دفعه همسرت بیاد بگه باید جداشیم ،رفت درخواست طلاق بده بعد مثل اینکه دادگا ...

وکیلت خوبه؟

تاحالا چکار کردین برای جدایی؟

من همسرم نمیگه جدا بشیم. خودم میخوام درخواست طلاق بدم هنوز همسرمم نمیدونه

وکیلت خوبه؟ تاحالا چکار کردین برای جدایی؟ من همسرم نمیگه جدا بشیم. خودم میخوام درخواست طلاق بدم هن ...

هنوز قرارداد امضا نکردم 

نمیدونم چرا گره افتاده تو کارم میدونی تا حالا با چندتا وکیل تا پای قرارداد رفتم و نشد 

همسر منم نمیدونه که حالا خودم میخوام اقدام کنم ،فکر می‌کنه هنوز منتظر اونم 

بهش نگو چیزی 

الهی بمیرم، خیر نبینن این مردایی ک زن بهر امیدی بهشون بله میگه و میرن سر زندگی ناامید بر میگردن. خد ...

خدا نکنه عشقم 

آره واقعا اونم اینطور مردی که میره اموالشو میزنم به اسم کسی بعد میاد به زنش میگه میخوام طلاقت بدم 😕

ببخشید میپرسم ،اگه دوست داشتین جواب بدین .چرا میخوای جدا شی؟

خدا نکنه عشقم  آره واقعا اونم اینطور مردی که میره اموالشو میزنم به اسم کسی بعد میاد به زنش میگ ...

چون دیگه تحمل ندارم و نمیتونم باهاش زندگی کنم

دستِ بزن داره جلوی بچم مدام منو میزنه بچم عصبی شده

فحاش و بد دهنه 

من براش مادر شدم و مادرش شده زنش،قرارهای بیرون رفتن ، سلیقه گرفتن برای خرید خونه و خیلی چیزای دیگه ک باید با زن باشه با مادرشه،همه مسائل زندگیمون و کارش و حتی ریزِ کارهایی ک من میکنم ب مادرش میگه و اون دخالت میکنه، اما من اگر ببینم داره میره بیرون بهش بگم کجا داری میری؟کلی فحش میده ک چرا میپرسم کجا میری؟

نمیزاره پدر و مادرمو ببینم و نمیزاره اوناهم بیان خونم.

چند روزم هست ک توی خونه دوربین گذاشته ک میره سرکار چک کنه منو

هنوز قرارداد امضا نکردم  نمیدونم چرا گره افتاده تو کارم میدونی تا حالا با چندتا وکیل تا پای قر ...

حق وکالت چقدره؟

وکیلت خوبه؟ تاحالا چکار کردین برای جدایی؟ من همسرم نمیگه جدا بشیم. خودم میخوام درخواست طلاق بدم هن ...

كاش بشه بخاطر بچه ت بسازى و درستش كن، نگو نميشه مردا با كمى محبت رام ميشن 

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
چون دیگه تحمل ندارم و نمیتونم باهاش زندگی کنم دستِ بزن داره جلوی بچم مدام منو میزنه بچم عصبی شده ف ...

مرتیکه روانی خیلی مراقب خودت باش ک زمانی ک ماجرای طلاق ب گوشش رسید تو خونه ش نباشی ک مبادا بلایی سرت بیاره