2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده

1908 بازدید | 77 پست

حالا میگه بری درخواست طلاقم بدی خودتم بکشی من نمیزارم طلاق بگیری 😭 میگه مهریتو میدم ولی طلاقتو نمیدم میگه میام میگم دوسش دارم غلط کردم وگ ‌‌.. خوردم 

گفتم بدرک بیا بگو حالم ازت بهم مخوره منم بمونم فقط برات عین زهرم دگ ذره ای از من محبت و عشق نمیبینی چندشم میشه ازت 

دوستان من چتای خودمو با دختره دارم که اعتراف کرد با شوهرم دوسته میشه با اون طلاق گرفت 🥲

نمیخوام دیگه ببنمش شوهرمو 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بگه صیغه کردم

نه دختره گفته ما تازه دوست شدیم 

بعدم مگه صیغه بدون اجازه زن درسته 😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اگه اقدام ب طلاق کنی بری خونه بابات شوهرت نخواد طلاقت بده بعد ۷سال دادگاه خودش طلاقت و میده نیاز نیس ...

آخه ۷ سال کمه؟؟؟خودش یه عمره

دوست من همین بلا سرش اومد ۷ ۸ سال اسیر بود

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
اگه اقدام ب طلاق کنی بری خونه بابات شوهرت نخواد طلاقت بده بعد ۷سال دادگاه خودش طلاقت و میده نیاز نیس ...

وای خدا بعد ۷ سال تا ۷ من اسم اون عوضی رو تو شناسنامم. داشته باشم یعنی خودمو میکشم ولی طلاق میگیرم 

دختره نمیدونسته ک متاهله؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)