2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 77 پست
ینی همینکه تاریخه عضویتو ببینم میفهمم چقد داستان تخیلیه

من نازجولیم چند ساله تو نی نی سایتم چشاتو وا مکردی امضامو میخوندی بعد نظر میدادی بیکار نیستم بیام تخیلی داستان بگم سرت بیاد میفهمی تخیلی نیست 😏

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
با چت میشه دیگه ثابت کرد ؟چون دختره گفت تو واقعیت دوس شدیم مجازی نبوده  اون میگه همه حقتو میدم ...

بری شکایت کنی دادگاه نامه میده میری پرینت خطاش وچتهاش درمیارن بهت میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف تو قا.نونی ک حق زن و پتیمال میکنن حالا اگ زن خیانت کنه هزارتا بلاسرش میاد حالم بهم میخوره از تبعیض 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
تماس تلفنی داشتن؟میتونی بری دادگاه بگی استعلام بگیرن و بله با تماس تلفنی و پیامک میشه

اره داشتن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

حالا برا یه چت که طلاق نمیگیرن بشین سر زندگیت 

طلاق یچیزی تو مایه های کلیه درد با سنگ ده سانتی تو کلیه است اینقد دردناک 

یکم تهدیدش کن و اولتیماتوم بده بشین سر جات که همون دختره زندگیتو ازت میگیره

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
اره داشتن 

میری دادگاه میگی شوهرم شکایت کرده میگن از کجا میدونی میگی بنویسن برا مخابرات ک پیرینت بگیرن یه نامه مهر و موم شده میفرستن و حتی اگر لازم باشه مکالمه های ضبط شدشونو در میارن فقط فک کنم این قضیه ۴۰ تا ۶۰ روز بعد امکان پذیره

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
ی چیز دیگه مطمئنی شوهرت باهاش رابطه داشت شاید اون خواست بخاطر پول زندگیتونو بهم برنه

شوهرم خاک تو سرش تابلوعه هرچی بهش میگفتیم جمع کن خودتو ساعت فلان گوشی فلان ماشین فلان دختره هم تا اینو دیده سریع پا داده اینم که دیگه مخشو زده خاک تو سر جفتشون بدبختا نمیدونم الان چرا با هم کات کردن حداقل ادامه مدادن که شوهر عوضیم منو ول مکرد 😭