2777
2789

سلام

من شیر میدم شنیدم شیر خشک و مادرو با هم بدی بچه الرژیک و رفلاکسی میشه

حالا تصمیمم اینه که فقط شیر خودمو بدم هر چند بچم رفلاکس داره

موندم چی بخورم هیچی نمونده لبنیات خوب نیس برا رفلاکس 

بقیه چیزا هم نفخ دارن بچم کولیک داره نفخ و باد شدید میکنه بخورم

همه میوه ها رو ممنوع کردم هندونه خربزه زردالو الانم فصل اوناست

فقط کته و مرغ مونده

که انقد دسترسی ندارم 

موندم چی بخورم هم زود اماده شه هم سالم باشه 

هم تقویتی باشه

هم بچه رو اذیت نکنههه🥴😍

بنام خدا شیر خشک بده خلاص

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم هی میگم چیزی نیست حالا امتحان کنم ولی انقد اذیت میشه گفتم کوفت میخوردم بچم 

من تو میوه ها فقط یه روز درمیون یه سیب کوچیک میخورم همه لبنیات و حبوبات و سبزیجات بجز سبزی خوردن با قهوه و کاکائو قطع کردم فقط پلو با مرغ یا نون میخورم گوشت گوسفندیم خیلی کم 

من تو میوه ها فقط یه روز درمیون یه سیب کوچیک میخورم همه لبنیات و حبوبات و سبزیجات بجز سبزی خوردن با ...

خواهر شومپرم‌میگه سیبم نفخ داره گفتم وس کوفت بخورم 

من عشقم‌میوه س اونم الان فصل میوه😏

گوسفندیم بده؟؟

چقد برنج اخه 

مستعد یبوستم من خیللییی

دلم میخاد بشینم ی آش خوشمزه پر حبوبات یدونه هندونه ی بزرگ ،😋

گفتم لیدی میل بخورم اونم گفتن واسه رفلاکس خوب نی

من لاغرم هستم

علائم رفلاکسش چی بود؟

بالاا میاره از دماغ و دهن

خس خس سینه داره دستاشو میمکه واسش پستونک گرفتم

تک سرف داره عطسه کم خوابی یا خوتب سبک 

وزنم نگیره اونه

رفلاکس پنهان و اشکاررداریم

مال ما بالا اوردنیه🥴

خواهر شومپرم‌میگه سیبم نفخ داره گفتم وس کوفت بخورم  من عشقم‌میوه س اونم الان فصل میوه😏 گو ...

سیب پوست کنده نفخش کمه،منم خیلی دوست دارم ولی باید تحمل کرد گوشت قرمز کلا چون هضمش سخته نفخ میاره ولی گوسفندی از گوساله کمتره

بالاا میاره از دماغ و دهن خس خس سینه داره دستاشو میمکه واسش پستونک گرفتم تک سرف داره عطسه کم خو ...

منم میخوام سه شنبه ببرم دکتر تک سرفه داره بعضی وقتا تو دهنش انگار یه چیزی هست از خوابم همش با گریه میپره دستو پاشم خیلی تو خواب تکون میده احساس میکنم رفلاکسه

منم میخوام سه شنبه ببرم دکتر تک سرفه داره بعضی وقتا تو دهنش انگار یه چیزی هست از خوابم همش با گریه م ...

خودشه 😏 بچه منم از دهن شکف و بزاق و ... در میاد

مال من شیر کم میدم و زود 

ولی فک میکنم سیر نمیشه

سلام عزیزم من تاپیک هاتون رو دیدم

سقط مکرر داشتید ازتون سوال دارم

برای تیروئیدتون چیکار کردید؟

برای بارداری؟

میشه برام توضیح بدید؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم