2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام شماره کارت منو داده واسه یه کاری الان توش ۳۰ میلیونه ولی کاری به ذهنم نمیاد باهاش کنم اجازه دا ...

پس اندازش کن شاید بعدا چیزی پسندت شد خاستی بخری

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.
یه تیکه طلای دست دوم بخر

با ۵ تومن البته میتونم پاشم برم کل ۳۰ تومنو خرج کنم ولی جنازه رو زمینه چون پول خودش نیست مال یکی دیگس

بنده army نیستم اما و اما و هزاران اما تمام اطرافم توسط army احاطه شدم پس نتیجه فرصتش پیش نیومده وگرنه army میشدم خب دیگه فهمیدیم با army رفاقت دیرینه دارم عه راستی عاشق رنگ بنفشم💜🥺
پس اندازش کن شاید بعدا چیزی پسندت شد خاستی بخری

میدم خود بابام به درد اون میخوره نه من😐در کل تاریخ بشریت دیده بودید عین من از پول فراری بودنوووو

بنده army نیستم اما و اما و هزاران اما تمام اطرافم توسط army احاطه شدم پس نتیجه فرصتش پیش نیومده وگرنه army میشدم خب دیگه فهمیدیم با army رفاقت دیرینه دارم عه راستی عاشق رنگ بنفشم💜🥺
میدم خود بابام به درد اون میخوره نه من😐در کل تاریخ بشریت دیده بودید عین من از پول فراری بودنوووو

نه بیا کارتمون عوض😐😂عجیب غریبی بمولا

نه بیا کارتمون عوض😐😂عجیب غریبی بمولا

😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودمم تعجب می‌کنم 

😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣خودمم تعجب می‌کنم 

حق داری چندسالته؟😂البته منم در شرایط تو باشم با این اوضاع گرونی دلم نمیاد پولی بردارم🥲

فقط خودمو بخر عشقم🥲😂خودم‌یه تنه هزارنفرم

جوونز مال خودم شودی😼😎😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
چه خبرشه دوسه سال بیکار😐😐

بیمار هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1