2777
2789

دستبند النگویی هم هست جوری که خوب تو دستت بشینه . دستبندم قشنگه بسته به سلیقه خودتون . برید طلافروشی مدلهایی که انتخاب کردید تو دستتون ببینید کدوم بیشتر میاد اونو انتخاب کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت خلوته یا موضوع من جالب نی😐

موضوع توجالب نیس حالااگه خیانت یامادرشوهرحجاب بودهمه اشوبگرامیریختن

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
دستبند النگویی هم هست جوری که خوب تو دستت بشینه . دستبندم قشنگه بسته به سلیقه خودتون . برید طلافروشی ...

این چند روز اینقد گشتم.بنظرت دستبند النگویی رولکس قشنگه

دستبند بنگل خیلی خوشگله

خواهرم تازه خریده مچش هم لاغره

میتونی هروقت پول دستت اومد یه آویز بهش اضافه کنی، خواهرم فعلا سه تا آویز کوچولو انداخته بهش خیلی شیک شده

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اره بخدا. میخوام طلایی بگیرم ک هم شیک باشه.هم زود از مد نره.هم محکم😐

من خودم ک النگوتکپوشوهرچقدرم قدیمی بشه ب همشون ترجیح میدم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛