2777
2789
عنوان

بیاید در مورد مو.کل یه چیزی بگم

1882 بازدید | 147 پست

خانما من دوستم پیش یه خانومی فا.ل میگیره منم بهش گفتم طلام گم شده میشه بهش بگی کجاس.الان بهش گفته توی یه جایی که نور کن و لای یه پارچه سفید و کدر هستش یه جایی که پر لباس و ... هست .به نظرتون چقدر رو حرفاشون میشه حساب باز کنم؟من دقیقا طلاهامو میذارم لای لباس ها و لباس هامو تا  میکنم ولی این یکی طلامو نمیدونم کجا گذاشتم.این کارمم هیچکس نمیدونه حتی شوهرم.به نظرت حرفش چقدر اعتبار داره؟کسی تجربه این چنینی داره

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرته

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اتفاقا منم طلام رو خونه مادرشوهرم دزدیدن ، خودم فکر میکردم گم شده ، فالگیر بهم گفت کی دزدیدش  ...

کدوم فا.ل گیر؟شماره اونم میدی؟

این فا.ل گیر بهم اولش  گفت اگر قراره پیدا نشه بهت میگم پیدا شدنی نیست

بهم گفت پیدا میشه ولی  گشتن زیاد داره

بهش گفتم عکس طلامو بفرستم گفت نه خودم دیدم😑

خدایا به امید تو

تورو خدا به من شمارش بده 

من یه انگشتر طلا داشتم که پارسال گم کردم خیلی دوستش داشتم واقعا از نظر مالی برام اهمیتی نداره اگه میشه واسه منم بفرست اگه تو خونه هست حداقل بفهمم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

تورو خدا به من شمارش بده  من یه انگشتر طلا داشتم که پارسال گم کردم خیلی دوستش داشتم واقعا از ن ...

بابا من خودم مطمئن نیستم کارش درسته بذار ببینیم پیدا میشه اگر شد برو پیشش

خدایا به امید تو
کدوم فا.ل گیر؟شماره اونم میدی؟ این فا.ل گیر بهم اولش  گفت اگر قراره پیدا نشه بهت میگم پیدا شدن ...

خب شاید اونم داره راست میگه

این ماجرا مال خیلی وقت پیشه ، میگردم اگه شمارشو داشتم ازش اجازه میگیرم برات میفرستم