2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول خودم میگه یه بار به دوست صمیمیم زنگ زدم ساعت ۱۰ صبح وقتی برداشت حرف نزد منم اسم یه پسری رو آوردم گفتم ازش خبر داری چونکه دوستم روش کراش بود و بعد صدای مادرش اومد گفت (اسم دوستم)هنوز خوابه بعدا بهت زنگ میزنه 🤣🤣🤣🗿

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

رفته بودم برا پسر ۱۶ ساله ام تی شرت بخرم یکم تپل، هر چی می‌گشتم کسی نبود که لباسو به تنش سایز کنم ، یهو دیدم یک اقا ماسک به صورت چهارشونه قد بلند داره میاد بنده خدا رو کشوندم تو مغازه 🤦 یکم گذشت گفت شونه ها من یکم ورزشکاری مطمئنی سایزم به پسرت میخوره منم گفتم آره یکم چاق 😊 هیچی دیگه آقای داستانمون کشتی گیر سابق تیم ملی آقای حیدری بودن 😁 آقا حیدری اگه پیاممو می‌خونی بابت همکاریت کمال تشکر و قدردانی رو دارم 🖐️😂

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من مدرسه بودم سر کلاس جوری گوز*یدم معلمم فهمید🥲 یادم نی چندم بودم  فک کنم اول دبیرستان 😐

ماا تو دبیرستان معلم مردمون دبیر آزمایشگاه شیمی بنده خدا سر کلاس تو آزمایشگاه گوزید ترم بعد از اون مدرسه رفت 😂 زمان ما ترمی واحدی بود

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تاپیک منم بیاین نظرسنجیه😍🔥با اجازه اسی

یادمه موقع امتحانای ترم بود 

ترم ۳ ک بودم استاده یه امتحان سخت گرفته بود من اومدم بیرون گفتم لعنت بهش خیلی سخت بود به دوستام گفتم بعد متوجه شدم پشت سرم بوده اسمم هم رفته پرسیده هیچی دیگ عقده ای بهم ۱۰ داد باز جای شکرش باقی بود ننداخت منو😐😐😐😐😂