2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمها علتشونن باید هفته ای دوبار یا کمتر پاکسازی با لایه بردار انجام بدین برای من دلیلش عرق کردنه ...

اره فکر کنم دیروز مجبور شدم چند بار ضد آفتاب استفاده کنم 

با اینکه شبش خوب صورتم رو شستم تمیز کردم بازم جوش زدم

Maryam::❤️

اره آخراش اینجوری میشه

منم داشتم چندتا فهمیدم شوهرمم داره انگار اون بهم داده بوده مثلا از قاشق هم استفاده کرده بودیم منم گرفته بودم اصلا دست نزدم ی مدت می‌رفت بعد باز میومد 

مال شوهرم خوب شد دیدم منم دیگه ندارم احتمالا از یکی بهت میاد این ولی بهش دست نزن من میزدم بیشتر معلوم میشد 

متاهل🧿❤️
اره فکر کنم دیروز مجبور شدم چند بار ضد آفتاب استفاده کنم  با اینکه شبش خوب صورتم رو شستم تمیز ...

یادم رفت بگم لایه بردار بزن همون اسکراب صورت 

با تونر 

فیس واش هم استفاده کن بزار قشنگ اون جوش رو بشوره روش بکش

متاهل🧿❤️
منم داشتم چندتا فهمیدم شوهرمم داره انگار اون بهم داده بوده مثلا از قاشق هم استفاده کرده بودیم منم گر ...

ممنونم از راهنماییتون 🌹

نه اصلا دست نمیزنم فقط خیلی اذیتم میکنه😪

یادم رفت بگم لایه بردار بزن همون اسکراب صورت  با تونر  فیس واش هم استفاده کن بزار قشنگ ا ...

تونر استفاده ش چجوری هست

فیس واش مرتب استفاده میکنم روزی دو بار صورتم رو خوب میشورم باهاش

ممنونم از راهنماییتون 🌹 نه اصلا دست نمیزنم فقط خیلی اذیتم میکنه😪

می‌دونم آدم اذیت میشه فک میکنه لبش بدجور شده ولی انقد که خودت دقت میکنی معلوم نیس زیبایی در هر صورت ❤️قربونت ❤️

راستی نینی تو راهیت هم مبارک 

واسه من دعا کن واسه چیزی نذر کردم 🤍

متاهل🧿❤️
تونر استفاده ش چجوری هست فیس واش مرتب استفاده میکنم روزی دو بار صورتم رو خوب میشورم باهاش

همون بعد از اینکه صورتتو شستی باید تونر بزنی که ph پوستت تنظیم سه از چربی یا خشکی جوش نزنی 

متاهل🧿❤️
می‌دونم آدم اذیت میشه فک میکنه لبش بدجور شده ولی انقد که خودت دقت میکنی معلوم نیس زیبایی در هر صورت ...

قربونت عزیز دلم انشاالله به هر چی میخوای برسی 💙💙

ممنونم گلی🌹🌹