2777
2789

بنظرم میخوای بخری از سایت ترب بخر.من بابام و داداشم و مامانم و دخترعموم گوشیاشون رو از ترب سفارش دادن و البته بابام ب چندنفر دیگم پیشنهاد داد از اونجا سفارش بدن. نسبت به بیرون قیمتاش مناسب تره. و اینم بگم گوشیاشون اصلا مشکلی نداشت و کامبا خوب و باکیفیت بود

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باطری یک روز نگه میداره؟ و اینکه داغ نمی کنه؟

ببین اگر مصرف خودم باشه شاید باطریش تا دو روزم بمونه 

من فقط فیلم میبینم 

اما چون دست دختر ۷ سالمه و اکثرا در حال بازی کردنه زود تر از ۲۴ ساعت باطریش تموم میشه 

چون بازی هاش خیلی سنگینن ، برای بعضی از بازی ها گوشیم یه کوچولو داغ میکنه 

اما خودم کار با برنامه ها یا فیلم دیدن هیچ وقت پیش نیومده داغ کنه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

شیائومی  poso m4 pro پارسال ۸ میلیون خریدم راضیم 🙂

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
چه رنگی  من دارم دوربینش به درد نمی خوره مخصوصا دوربین پشت  حسگرشم زود خراب شد

خاکستریه

چند ساله داریش؟

من 3 ساله خریدم ی اخ نگفته کلی هم دخترم پرتش میکنه اینور اونور 

حالا منک میگم دوربینش خیلی خفنه ک /: 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خاکستریه چند ساله داریش؟ من 3 ساله خریدم ی اخ نگفته کلی هم دخترم پرتش میکنه اینور اونور  حال ...

تقریبا سه سال 

الانم قطعه اش تو شهرمون پیدا نمیشه 

سفارش دادیم از تهران بیارن 

نه من اصلا از دوربینش خوشم نمیاد 

فقط سبکیش خوبه

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
تقریبا سه سال  الانم قطعه اش تو شهرمون پیدا نمیشه  سفارش دادیم از تهران بیارن  نه ...

ای بابا 

شایدم ب چشم من خوبه ...

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤