2777
2789
من موافق سهمیه نیستم ها اما حرفتون خنده داره مگه دانشگاه نرفتی؟  3 ترم معدلت زیر 12 بشه اخراج ...

دانشگاه رفتم ولی باور کن نمره گرفتن تو دانشگا خیلی راحت تر از قبولی تو کنکوره...یعنی شما درسای دانشگاهو با کنکور یکی میکنین؟؟؟؟عجیبه واقعااا...

تو دانشگاهزار و یک راه تقلب هست 

تمام کسایی ک سهمیه و امتیاز دارن و پزشکی و ...قبول میشن مطمئن باش از بینشون یسری آدم بی استعدادم وجود داره ک مفتکی قبول میشن...

ب چشم دیدم خودم 

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
خب دیگه خودتونم میگی هی عود میکنه بیشتر از حالت عادی ک دکتر حدس زده شاید اون باشه  پس بهتره زو ...

من مخالف ازمایش دادن نیسم با رفتار دکتر ادبیاتش مشکل دارم برا اج پی وی تبخال استرس سم ما خودمون فعلا گره افتاده به زندگیمون همینجوری این بچه غرق استرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافق سهمیه نیستم ها اما حرفتون خنده داره مگه دانشگاه نرفتی؟  3 ترم معدلت زیر 12 بشه اخراج ...

اونی که با سهمیه میره کلا حروم خوره آدم حروم خور کار درست ازش بر نمیاد

ضمن اینکه خواهر خودم پزشکه همکلاسی داشتن که با سهمیه قبول شده بود میگفت بابای طرف آدم دم کلفتی بود واسه نمره هاش خیلی راحت زنگ میزد کارنامه رو تغییر میداد 

دانشگاه رفتم ولی باور کن نمره گرفتن تو دانشگا خیلی راحت تر از قبولی تو کنکوره...یعنی شما درسای دانشگ ...

والا ما م دانشگاه دولتی رفتیم یه سر سوزن جا برای تقلب نبود اتفاقا از کنکور هم خییلی سخت تر بود... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اصفهانم

خب اگه میخوای سرچ کن تو شهر خودت ببر متخصص زنان و انکولوژی 

که تخصصش از دکتر زنان یه لول بالاتره اون آزمایش میگیره و معاینه میکنه و خیالت راحت میشه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...