2777
2789

دخترم متاسفانه از لیزر بکینی دچار تبخال تناسلی شده بخاطر هر چیز کوچیکی تو این ۳ ماه عود تبخال داره دکتر بهش گفته بود اگه مرتب عود کرد بیا امپول اسبکلویر بهت بزنم رفته دکتر گفته تو حتما به اچ پی وی هم مبتلایی این حجم از عود به احتمال زیاد مال اون که سیستم ایمنی بدنتو ضعیف کرده گفته میدونی اچ پی وی خیلی خطرناک ممکن تا چشم بهم بزنی تمام رحمتو در گیر کنی ایدز باز بهتر میتونی بیمارو تا سالها زنده نگهداری خلاصه بچم تو خیابون زنگ زده بود گریه میکرد رسید خونه رنگش  مثل گچ حالش بد بود اخه وجدان این دکتر کجا رفته اچ پی بدون علامت با دیدن قابل تشخیص نیست  حالا به فرضم که داره از کجا بدون ازمایش فهمیده چه تیپی کم خطره پرخطره 

وا خب دکتره دیگه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتقدم سهمیع و امتیازات الکی ک تو کنکور و آزمونا برا بعضیا قائل میشن نتیجش میشع این😐🤌

یه عده بیسواد وقتی شغلای مهم مملکتی دستشونه اینجوری میشه

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

حرف مفت زده منم برخوردم دكتر پوست و مو رفتم گفت ريزش موهات ارثيه بايد فيلر كني و هزار تا زهرمار منم ترسيدم كلي ازم پول تلكه كرد در صورتي كه ما اصلا تو خاندانمون ارثي كم مو نداريم بعدش رفتم يه دكتر گفت استرسه و اكي ميشه و الان اكي شد موهام 

عجب صبري خدا دارد
خیلی حالم بده نکنه بچم اچی پی وی داره نکنه بچم زبونم لال سرطان بگیره خدایا سال خیلی بدی داشتيم یکم ه ...

عزیزم ببرش پیش خانم دکتر زهرا مرزبان راد 

مطبش سمت گیشا هست اگه تهرانی

خیال خودتو راحت کن غصه الکی نخور

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
معتقدم سهمیع و امتیازات الکی ک تو کنکور و آزمونا برا بعضیا قائل میشن نتیجش میشع این😐🤌 یه عده بیسو ...

من موافق سهمیه نیستم ها اما حرفتون خنده داره

مگه دانشگاه نرفتی؟ 

3 ترم معدلت زیر 12 بشه اخراجی به همین راحتی 

معدل زیر 12 ام تو دانشگاه عین نقل و نبات میگیری... 

بنابراین با هر سهمیه ای بری باید استعدادش داشته باشی ک در طول چند سال 3 بار مشروط نشی 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

دکتر خوش زبون باعث ضرره. واسه کمرم پیش یه دکتر خوب و آشنا میرفتم هی دلداری میداد. اخر رفتم پیش یکی بهتر از اون.

با عصبانیت بهم گفت خانم رک و راست بگم داری فلج میشی . اختیار ادرارت هم داره از دست میره... بعد از عملم متوجه شدم چه دلسوزی بزرگی در حقم کرد همش دعاش میکنم

عزیزم تبخال داره تبخال که کم خطر پر خطر نداره

خب دیگه خودتونم میگی هی عود میکنه بیشتر از حالت عادی ک دکتر حدس زده شاید اون باشه 

پس بهتره زودتر ازمایش بده

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...