2777
2789
عنوان

به عروسم این لطف رو بکنم یا بچزونمش؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 105 پست
دو روز تاثیر خاصی نداره اگر شوهرت نخواد کادو بگیره .نمیگیره یکیش کن

شوهرم هر سال کادوهای خوب برام گرفته و در حد توانش سورپرایزم کرده 

میدونم که باهم باشه بازم همین کارو میکنه 

ولی دیگه احتمالا جشن مخصوص خودم نباشه😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار تولد خودت چون ۲رپز قبلم ک باشه باز همه این مشکلات ک گفتی رو داری 

اره خودمم همین حس رو دارم 

مخصوصا که اگر قبلش باشه دیگه برای پسرم تولد گرفتم و خسته و داغون و بی پول میشیم😂😂😂😂

بچه کوچیکع تولدش خیلی مهمه اما الان کی برای شما تولد میگیره غیر همسرتون مگه؟  تو یه روز خیلی بامزست اگر همسرتون اهل تولد گرفتن و...  باشه بازم هدیه میدع دو روز اینوز اون ور فرقی نداره اما چرا از الان به عروست فکر میکنی؟ 😂😂😉مهم نیست اصلا اگر فکر میکنی روز تولد شوهرش به روی خودش، میاره تولد شمام هست در اشتباهی😉

یاخدا از حالا مادرشوهر بازی

مسلمون من که میخوام مادرشوهر بازی درنیارم اتفاقا 

میگم نکنه عروسم به دل بگیره که تولد شوهرش با مادرشوهرش توی یک روزه 

من از همین الان عاشق عروسمم😍😍😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11597730/تاپیک-حاجت-روایی-به-امام-حسین-علیه-السلام

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

از الان نگران عروستي؟ حالا دو روز دير و زود فرقي نداره اگه بخواد تحت تاثير قرار بگيره توهمون دوروزم ...

مادرشوهر نمونه که میگن منم😎😎

اره میترسم پشیمون بشم