2777
2789
عنوان

یه ربع دیگه نوبتمه آنومالی واای🥰

1564 بازدید | 110 پست

لطفا دعا کنید واسم  اول از همه نی نیم سالم باشه و جنسیت دلخواهم😍😘 

وای که چقدر ذوق دارم از ته دلم واسه همه منتظرا دعا میکنم که دامنشون سبز بشه الهی آمین 

بلاخره جنسیت نی نی رو امروز متوجه میشم خیلی هیجان دارمم‌🥴😍😂

خبرشو میام میدمم‌ 

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای؟؟

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

عزیزمم‌ حتما خبرشو همینجا بده‌ 

حالتو خریدارم انشالله که صحیح و سالم باشه😘

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

ان شاالله سال

مو سلامت باشه عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

استارتر قبل از اینکه بری انومالی رفتی آزمایش هم‌ دادی؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یاد کفش و لباس افتادم

عزیزم دعا کن تنش سالم باشه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰