دیروز با درد عجیبی مث زایمان یه چند لحظ ای گذروندم درد سمت کلیه زیر شکمم بود بعد ک رفتن بیمارستان بعد آزمایش ک باردار نبودم با تشخیص پژشک با سونو کامل شکم لگن متوجه سنگ کلیه ۳میلیمتر سمت راست شدن خیلی نگرانم از دردشم میخرسم فقط چندتا دارو داد کسی سابقه داره چطوری خوب شدین؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه هندوانه درسته داخل قابلمه بزار تو قابلمه اب بریز هندوانه رو درسته بزار زیر گاز کم کن تا دوساعت هندوانه مغز پخت بشه بعدهندوانه رو باتمام موادش تو ظرفی دیگه با گوشکوب بکوب تا ولرم هست بخور یا موز رو با پوست تو مخلوط کن یه دست کن بخور
پله داریم تو واحدمون بچه کوچیک دارم باید اونم کنترل کنم دردم مدقع حرکت میاد سراغم دقیقا باد خونه تکونی زیادی ک انجام دادم این درد امد ذره ذره سراغم الان چند روز میگذره ک دیروز دردش منو ب بیمارستان کشوند
هرروز یه لیوان آب لیمو شیرازی بگیر یه دونه تخم مرغ رو بنداز تو بزار ۲۴ ساعت بمونه تو یخچال بعد تخم مرغ رو بنداز بره آب لیمو شیرازی رو بخور تا ۱۰ روز ادامه بده