2777
2789

اول اینو بگم اخلاق های خیلی خوبی داره مودب محترم خسیس نیس

ولی در مورد مسایل مالی رک نیس صادق نیس

یبار میگه اپارتمان رو فلان موقع خریدم یبار دیگه میگه نه این قیمت خریدم دوبرابر قبلی میگه 

یبارمیگه ماشینم به اسم خواهرم یبار میگه میخام مغازه باز کنم باید ماشین بفروشم!

یبار میگه اپارتمان تازه خریدم یبار میگه 4 سال پیش کابینت زدم!

یه خونه شریکی با خواهرش داره یبار میگه شریکیم یبار میگه همشو فروختم خواهرم!

در صورتیکه من اصلا سوال نمیکنم

خودش خودشو لو میده

نمیدونم چجور بگم اینقدر دروغ نگه و واقعیت رو بگه!یا از خواهرش بپرسم موندم خودمم!

عقدیم و هنوز زیر یه سقف نرفتیم بعضی وقت احساس نگرانی میکنم بابت اینهمه دروغ

چقد راحت میپیچونه 

انگار دوست نداره از مسائل مالی اش سر دربیاری

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
چقد راحت میپیچونه  انگار دوست نداره از مسائل مالی اش سر دربیاری

خیلی ضایع وراحت!

دوس ندارم گیر بدم وگرنه تا الان پته اش رو میریختم رو اب

بدم میاد بگم چی داری چی نداری

ولی متاسفانه صادق نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرار کن از دستش شوهرمن انقد بهم دروغ گفته اصلا دیگه بش اعتمادو اطمینان ندارم مثلا مادرش زنگ میزنه میگه کجایی خونست ولی میگه سرکارم یا برعکس انقد دروغ گفته بش میکم نن دیگه بت اعتماد ندارم وقتی دروغ میگی معلوم نیس کجا میری باکی میری 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
فرار کن از دستش شوهرمن انقد بهم دروغ گفته اصلا دیگه بش اعتمادو اطمینان ندارم مثلا مادرش زنگ میزنه می ...

در این مورد خیلی صادق هست

میگه کجاس کی میره کی برمیگرده

اصلا رفتار مشکوک نداره

فقط تو این مسایل مالی نمیدونم چرا اینجوره!

میخاد مرموز بازی در بیاره لو نده حقوقش رو یا ...

در این مورد خیلی صادق هست میگه کجاس کی میره کی برمیگرده اصلا رفتار مشکوک نداره فقط تو این مسایل م ...

به روش بیار ببین چ واکنشی نشون میده

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
به روش بیار ببین چ واکنشی نشون میده

میترسم حرف بیاد روش ادم دیگه بشه یا من ادم دیگه بشم و از چشم بیفته

نمیدونم به همین اینکه نمیفهمم ادامه بدم یا بگم بسه حالیمه!

از طرفی ام واسم کم نمیذاره محبت مالی

گهگههی یاد این حرفاش میفتم دلم میگیره ازش زده میشم

من ادمی ام سریع یکیو کنار میذارم میترسم کاری کنه مجبور شم کنار بذارمش

حتی تو دوران اشنایی گفت خونه نداره تو جلسه خواستگاری خواهرش کفت اپارتمان داره

میترسم حرف بیاد روش ادم دیگه بشه یا من ادم دیگه بشم و از چشم بیفته نمیدونم به همین اینکه نمیفهمم اد ...

اگه من بودم تکلیفمو باخودم روشن میکردم

با ارامش بدونه هیچ دعوای لفظی بشین باهاش حرف بزن اینایی ک اینجا گفتی همه بش بگو بزار خیالت راحت باشه