2777
2789
عنوان

شیر

49 بازدید | 6 پست

من دیشب یه شیر خریدم پاکتی نیست و چون عجله داشتم که شام بپزم از راه که رسیدم همراه بقیه وسایل گذاشتمش رو کابینت و یادم رفت بزارمش تو یخچال؛ حدود 40 دقیقه یا بیشتر بیرون موند و امروز صبح جوشوندمش حتی از بریدن هم رد کرد، قشنگ تبدیل شد به آب و کف سفت /: نگاه کردم تاریخش واسه همون دیروزه که خریدم
الان به نظرتون بخاطر تاریخش بوده؟ یا از قبل مسموم بوده؟ یا بخاطر اینکه من نذاشتمش تو یخچال اینطوری شده؟ میخوام به سوپرمارکتی که خریدمش بگم واسه همین میخوام ببینم اگه تقصیر خودم بوده چیزی نگم

سلام دوستان هرچقدر دوست و آشنا دوست دارین میتونین بیارین 😍😍😍😍قراره کلی باهم خوش باشیم گروه دوستان و بارداری❤

https://rubika.ir/joing/EGIEFCEA0CKFTFQHZVEPBBACFHNLRJTB

اینم لینک گروهمون😍😍

❤دخترم دلیل نفس کشیدنم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطرتاریخ من شیرچندساعت موندبیرون چیزیش نشد

آره یه بار دیگه هم مامانم شیر رو بیرون گذاشته بود چندساعت ولی من گذاشتمش یخچال و بعدش خوردم چیزیش نشده بود
این حتی از بریدن و فاسد شدنم رد کرده خیلی ظاهرش ترسناک و عجیب شده  

خب بیرون بمونه مگه کولر روشن نیست که خراب نشه،درضمن بخاطر تاریخس بوده که گذشته دیگه لبنیات کلا خیلی ...

آخه آشپزخونه همیشه بخاطر گاز و سماور و اینا گرم ترین قسمت خونه اس؛ بخاطر همین شک دارم  میخوام اگه به جاش خواستم شیر دیگه ای بردارم حلال باشه