2777
2789

از خودم ایجوریه که تامیریم خونه خودشون سرحال و بگو و بخنده ولی وقتی میریم خونه ما ساااکت و آروم و کم حرف ! ۲ سال هم از عروسیمون میگذره ! 

چیز دیگه اینکه تو کارای خونه کمکم نمیکنه حتی اگه کل روز بیکار باشه !

شما چی ؟ 🤕🤧🤧

یا حضرت رقیه 💞

هی بزار دهنم بسته باشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بدرد نخورن 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

از حرفم ناراحت نشیا ،((((شاید))))تو فضای خونت زیاد سخت گرفتی و پلیس بازی در آوردی ،برای هر حرفش شاید دلیل خواستی ترجیح میده سکوت کنه و‌حرف نزنه. حالش با خانوادش بهتره 

بازم با زبون نرم از خودش بپرس

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»