2777
2789
عنوان

کدوم اخلاق همسرتون خیلی اذیتتون میکنه ؟🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 111 پست
عزیزم😂😂انشالله پسرت مث خودت بشه

نشونه ها که اینو نمیگه 😅

مثلا دخترم و باباش شبا دیر میخوابن ، بچه تو شکمم همینه

یه دفعه تو اوج تاریکی میبینم بلند شدن دارن کشتی میگیرن و بالش بازی میکنن ، بعد این بچه هم چنان خودشو به در و دیوار میکوبه که میفهمم میخواد بیاد بیرون بره تو بازی 😂

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشونه ها که اینو نمیگه 😅 مثلا دخترم و باباش شبا دیر میخوابن ، بچه تو شکمم همینه یه دفعه تو اوج تا ...

عزززیززم....😂😂😂چند هفته ای؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
خیلی بده باباش به مدت ۱۰ سال رستوران داشته میرفته هرکدوم غذا رو دوست داشته میخورده از شانس من عقد کر ...

گناه داری خدایی

شوهر من چند بار از غذا ایراد گرفت 

گفتم خوشت نیومد بگو الهی شکر برو رو مبل بشین اشتهای منم کور نکن ، صد دفعه گفتم من آدم انتقاد پذیری نیستم 

😂😂😂😂

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

از حرفم ناراحت نشیا ،((((شاید))))تو فضای خونت زیاد سخت گرفتی و پلیس بازی در آوردی ،برای هر حرفش شاید ...

نبخدا اتفاقا خودم چنین آدمی نبودم و نیستم عزیزم . هیچ وقت گوشیش رو چک نکردم با اینکه رمزش هم دارم ... 

یا حضرت رقیه 💞

شوهرم خیلی خنثی هستش

بعضیا میگن خیلی خوبه این اخلاق

ولی رو مخ منه

تحت هیچ عنوان جوگیر نمیشه

مثلا تو یع جمعی صد نفر دور هم قلیون بکشن این نخواد بکشه میگه نه و تمام

ولی یجا بخواد یکار کنه صد نفر بگن نکن براش مهم نیس دیگران چی میگن

کلا ب اینکه دیگران چیکار میکنن اصلا کاری نداره

رو مخه این حرکت

چون بعضی وقتا توام دوس داری مث جمع باشی

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸