2777
2789
عنوان

کیا ارادشون قویه؟؟؟؟

73 بازدید | 9 پست

خیلی مقاله علمی خوندم هیچیز جای خواب شب رو نمیگیره خواب ده تا ۳صبح 

چقد خوابم بهم ریخته شبا تا صبح بیدار صبحا خواب هرچیم بخوابم فایده نداره اخرش کسل و بی حال و بی انگیزه 

سلامتیمم تحت تاثیر قرار داده😞😞

کیا مثل منن و از این رفتار ناراضین؟

بیاین دورهم باشیم یه قرار بذاریم باهم و باهم پیش بریم

سر یه ساعت گوشیو بذاریم کنار و چشامونو ببندیم  حتی اگ ساعتا خوابمون نبرد و صبح تایمی ک دوست داریم بیدار شیم 

و تو همین تایپیک گزارش بدیم تا انگیزه بشیم واسه هم

و حتی هر عادت خوب دیگ رو باهم شروع و تمرین کنیم 

موافقین پست بذارین همو پیدا کنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یه عادته ولی اگه بشه عالیه ،‌هیچی به اندازه ی یه صبحونه  اونم صبح ساعت ٨ صبح نمیچسبه 

کافیه چن روز سر یه ساعت مشخص بخوابی بدنت خودبخودعادت میکنه

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

بدنتو خسته کن رورا کلی فعالیت کن که بتونی زودتربخوابی

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
این یه عادته ولی اگه بشه عالیه ،‌هیچی به اندازه ی یه صبحونه  اونم صبح ساعت ٨ صبح نمیچسبه  ...

بله دقیقا واقعا صبحانه لازمه برا بدن

من چندروز ب خودم میام باز کنار میذارم گفتم شاید اینحا بشه چندنفر باهم همراه بشیم و انکیزه بدیم بهم

بله دقیقا واقعا صبحانه لازمه برا بدن من چندروز ب خودم میام باز کنار میذارم گفتم شاید اینحا بشه چندن ...

منم همینم 😂

به همون صبحونه دلچسبه فک کن انگیزه میده

یه قرار با خودت بزار کم کم شروع کن. به خودت بگو فقط ٥روز اینکارو میکنی ٥ روز دیگشو هروقت خواستی به خودت هدیه بده

کم کم درست میشه

مرسی از راهنماییات

خواهش قشنگم 💚