2777
2789

توروخدا گوش کنین دارم میترکممم

من با شوهرم دوست بودم و عقدو عروسیو صفر تا صد مراسمامون کلن دو هفتم نشد ک اومدیم خونمون یعنی فک کنین من هنوز دارم وسیله میخرم و وام ازدواجمم ندادن ولی سر خونه زندگیمم

این سرعتم دلایل خودشو داره ک الان نمیخام بگم فقط دردی ک امشب این قوم مغول گذاشتن رو سینمو میخام بگمش

یعنی هرکی از خونواده شوهر بد میگفت من میگفتم خدایا اینا اگه خودشون خوب باشن خونواده شوهر چیکارشون دارن

ولیی بخدا این قوم خودشون مشکل دارن

شنبه شب مامانبزرگ شوهرم ی مهمونی گرفت منو اشنا کنه با عمو و زنعمو عمه های شوهرم چون عروسی نداشتیم

اقا مهمونی خوبی بود و من خیلی صمیمی شدم باهاشون

ادمای خوبی بنظر میومدن

اقا چشتون روز بد نبینه رفت رو فاز غذاو یهو کل فامیلشو گفتن غذا فقط دیزی های ننه جون یعنی مامانبزرگ شوهرم

یهو شوهرم اومد و گفت والا من ک ی عمر دستپخت ننه جونو مامانمو خوردم بهتون بگم دستپختشون تو دیزی جلو کیا صفره

اینو اومد گفت خیر ندیده

عمش گیر س پیچ ک عاره دیزی بپز بخوریم😐هی میگفت کی بیایم خونتون کی بیایم

منم گفتم انشاالله یروز خوب ک همه بیکار باشیم جمع میشیم دور هم یهو گفت جمعه شبب من جا خوردم گفتممم ن ن من شنبه امتحان دارم برگشت گفت خو چهارشنبه میایم

منم گفتم یکم وسایلم ناقصن بزاریم ی فرصت دیگه

ک انقد گفت مگه باما تعارف داری ما اول زندگی تو ی ۱۲ متری ۵۰۰۰۹۹۷۶نفرو غذا دادیم

ک قبول کردم و منه ۲۱ساله یتازه عروس ک کلن ۵یا۶شبه ک خونه خودمم ۲۲تا مهمون بجز خودمو شوهرم امشب اومدن اینجا

حالا بلایی ک سرم اومدو تایپ میکنم بگی ازین همه فشار چجوری خودمو راحت کنم دارم میترکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا من رفتم ۵کیلو گوشت گرفتمو دنبه فقط ۶تیکه اندازه قوطی کبریت از گوشتو برداشتم بقیشو پختم با سبزیو ترشیو دوغ و نون سنگک

نزدیکای ساعت ۶ بود ک شوهرم گفت کیا اهورا گوشت نمیخوره براش ی املتی درست کن

اهورا پسر عموشه ی بچه ۱۳ ساله بشدت اروم و مهربون ازونا ک نصف کارای مهمونیو امشب بام انجام داد و دختر عموهاشو عمه هاش لم داده بودن 

منم گفتم زشته پسره املت بخوره گفتم براش  پیتزا میگیرم

🤣 عجب چتر هایی بودن لابد گفتن اینا عروسی نگرفتن بریم خونشون کادو هم ببریم

اونجایی بد میشه که متوجه شیم کادو هم نبردن😐🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اومدن نشستن یهو اروم گفتم اهورا پیتزا چی بگیرم برات برگشت گفت ن مرسی نمیخام زندایی بهم میگه زندایی

نیمرو درست میکنم میخورم

اقا ادبشو دیدم خودم زنگ زدم براش پیتزا سفارش بدم ک یهو دختر عمو شوهرم کلاس ۱۲امه بچم نیس گفت وای کیا جون منم دلم ابگوشتو نمیکشه ی پیتزا برا منم بگیر

من امشب ۱۷ تا پیتزا گرفتم ۳میلیون ونهصد و الان یعالمه گوشت کوبیده مونده

فقط پدر شوهرم خورد یکمم برد ک من ناراحت نشم گفت یکم بریز برام با خودم ببرم😐😐😐😐😐😐

اومدن نشستن یهو اروم گفتم اهورا پیتزا چی بگیرم برات برگشت گفت ن مرسی نمیخام زندایی بهم میگه زندایی ...

نگو كه همه پيتزا خواستن...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel