2777
2789
عنوان

جای من بودین چکار میکردین؟؟

240 بازدید | 25 پست

۲۳ سالمه ازدواج کردم ی دختر دارم 

خیلییی تنهام 

ب معنای واقعی کسیو ندارم 

اگه دخترم نبود حتمن خودمو از این زندگی خلاص میکردم

از بچگی از لحاظ روحی شرایط خوبی نداشتم با حرف و کنایه و کشتن اعتماد بنفس آزار میدیدم

کسیم پشتم نبود ک بهش دلگرم باشم

خلاصه برای فرار از این حال ازدواج کردم ک بدترین تصمیم زندگیم بود

شوهرم ک اصلا چیزی ب اسم درک نداره و همیشه با حرفاش دلمو میشکنه 

دو روزه اومدم شهرستان خونه مامانم حال و هوام عوض شه 

ک خواهرم با داد و هوار سر ی موضوع پیش پا افتاده دعوا کرد باهام

انگار ن انگار من بزرگترم

خیلی وقته ن خونه خودم خوشحالم ن خونه پدرم 

خیلی افسرده شدم 

شخصیتم ب حدی بی عزت نفس شده ک حتی ی بچه ۷ ساله هم میتونه اشکمو دراره خودمو از همه پایین تر میبینم 

و هیچکسم درکم نمیکنه 

حتی ی دوست ندارم ک باهاش درد و دل کنم 

خیلی خسته ام از این شخصیت حقیری ک واسه خودم ساختم .

من جای شما بودم حتما با یه روانشناس صحبت می‌کردم بیشتر هوای خودمو داشتم با آدمای درست و حسابی معاشرت می‌کردم واسه آدمایی که از نظرم ارزششو نداشتن وقت نمیذاشتم بیشتر رو خودم و پیشرفتم کار می‌کردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین امروز داشتم یه مطلب روانشناسی میخوندم نوشته بود خیلی از آدما تو زندگی دچار اختیار اجباری میشن و دچار مشکلاتی میشن که ازش فرار میکردن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
یه لطفی در حق خودتو بچه ت بکن برو تراپیست نیاز به درمانگر داری

پولشو ندارم هر هفته ۴۰۰ تومن 

شهرمونم کوچیکه باید برم مرکز استان ک دوره 

اگ انلاین سراغ داری بهم معرفی کن

پولشو ندارم هر هفته ۴۰۰ تومن  شهرمونم کوچیکه باید برم مرکز استان ک دوره  اگ انلاین سراغ ...

ریشه مشکلات تو رفتار اشتباهی که والدینت تو بچگی باهات داشتن پیشنهاد میکنم کتاب والدین سمی رو بخونی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
برای اینکه این شخصیت و مشکلات رو وارد زندگی بچت نکنی و خودت هم بیشتر از این آسیب نبینی حتما برو پیش ...

تمام نگرانی من دخترمه 

اینک ی مادر ضعیف داره خیلی ناراحتم میکنه 

پولشو ندارم هر هفته ۴۰۰ تومن  شهرمونم کوچیکه باید برم مرکز استان ک دوره  اگ انلاین سراغ ...

اسنپ کلی مشاوره داره میتونی تلفنی با روانشناس صحبت کنی هزینه ش کمتره اما خب اینجوری که شما میگی باید جلسات زیادی با تراپیست حرف بزنی ریشه داره مشکلاتت

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم