2777
2789

لع*نت ب بانک ملی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آره دیگه اگه میانگین داشته باشی ،یعنی قبلا پول بود و کار کرده؟

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط کار کرده پول تو حساب نمونه

آره ،پولی که میزاری هم برا میانگینه دیگه 

حساب شما با کار کردن میانگین داره

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
میدونید شرایطش رو ؟ چقدر گرفته بعد چند ماه

تقریبا میدونم،باید از افتتاح حسابت حداقل 3 ماه بگذره و حسابت کار کنه،مثلا اگه 3ماه پول بزاری تو بانک و بهش دست نزنید مث همون مبلغ وام میدن البته یه سقفی داره 100 یا 200 دقیق نمیدونم،کلا بر حسب معدل حساب وام میدن،برادر من حدود یه سال بود افتتاح حساب کرده بود مبلغ وام هم 100 گرفت،البته اون خیلی با مهر کار نمی‌کرد بخاطر همین خیلی امتیازش بالا نرفت

آره ،پولی که میزاری هم برا میانگینه دیگه  حساب شما با کار کردن میانگین داره

بله میدونم میخوام  بدونم مثلا میانگین ۳ ماه با کارد ۲۰۰ تومن در ماه چقدر وام تعلق میگیره بانک حضوری راهنمایی نمیکنه برنامه هم میانگین حسابمو صفر میزنه🤔

بله میدونم میخوام  بدونم مثلا میانگین ۳ ماه با کارد ۲۰۰ تومن در ماه چقدر وام تعلق میگیره بانک ح ...

۲۰۰ میلیون منظورتونه، شاید میانگین نشد هنوز چون من با برنامه میبینم درست میزنه

نه طرح جدید پول تو حساب نمی مونه با حساب کار میکنی روزانه 

چه خوب ،ولی خوب به هر حال باید امتیاز حساب داشته باشی ،اپلیکیشن رو بروز رسانی کن امتیازتو. ببین،برا دریافت وام هم باید آنلاین اقدام کنی همه ی مراحلش آنلاینه،تا مرحله آخر که یه سری مدارک باید به بانک ارایه کنی

بله میلیون آخه ۴ماهه حسابم کار میکنه .تشکر 🙏

بانک برین میگن میانگین دارین یا نه ،خواهش🤚