2777
2789

دوستای گلم 

من مهریمو گذاشتم اجرا امروز موبایل شوهره زناکارم توقیف شده میخوام بدونم ایا هرچیزی که من تو اون اجراییه گذاشتم توقیف میشه ؟ ما یه خونه داریم دوتا سه دونگ بنام جفتمون و یه ماشین بنام من

امروز وکیلش زنگ‌زد تهدید کرد گفت اگه ماشین و دو ملیارد پول ندی حکم تخلیه خونه رو میگیره میندازتت بیرون من وکیل دارم خودم ولی همش به من زنگ میزنه وکیلش و حاضر نیس با وکیل من صحبت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و میخوام بدونم 

من اپارتمانم حدود دوازده میلیارد می ارزه و نفری شش سهممون خب این پس مال داره  و حتی با سه تومنم میتونه خونه بگیره ایا میشه ۱۱۰ تا از ۲۵۰ تا سکمو همون موقع بگیرن بهم بدن ایا میتونه اعسار بزنه؟ چیکار میشه کرد؟ این بیشرف من عمر و جوونیم‌ پاش گذاشتم اخرم بهم خیانت کرد با رن بابای بیشرفش و رفت الانم نصف مالشو قبل اجراییه من منتقل کرده ترکیه حساب خواهرش ولی گردش حساب داشته و ماشیناییم خرید و فروش میکرده پولش تو حسابش میره تهدید به قتلمم هم‌ خودش هم اون زنیکه کردن یبارم اومده منو زده جفت پاهامو شکوند و اسیب زد رباط پام پاره شده و ..