2777
2789
عنوان

یعنی باردارم😍متخصص های بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 43 پست
وای مدیکور زدم اتفاقا😍 وای کی فردا میشه خدااااا

😍🥺حالتو درک میکنم 

یه شب اینقدر منتظر بودم صبح شه زودتر برم دستشویی چندین بار بیدار شدم 

همش خواب می‌دیدم که استفاده کردم ازشون🤣

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
مثبته عزیزم مبارکه واسه منم دعاکن

دعات میکنم الهیی که تو هم مثل من سوپرایز بشی

فکر کن من ماه پیش بعد پریودی یکی دوتا فقط اقدام داشتم فکرش هم نمی‌کردم بگیره

شوهرم کم تحرکی اسپرم داشت هی غر میزدم ماه بعد برو دکتر😍

و در کمال تعجب همون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعات میکنم الهیی که تو هم مثل من سوپرایز بشی فکر کن من ماه پیش بعد پریودی یکی دوتا فقط اقدام داشتم ...

خداروشکر 😍

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
منم از ذوق فکر نکنم بتونم بخوابم

منم همین فکرو میکردم ولی چون فرداش راهی مسافرت بودیم به اجبار خوابیدم😂

پارسال یه سال و نیم اقدام بودم نشد  امسال یه اسفند یه بار اقدام کزدم و بی خیال شدم یه ماه پیش ...

چه خوب

انشالله صحیحوسالم بغل بگیریش عزیزم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

دعات میکنم الهیی که تو هم مثل من سوپرایز بشی فکر کن من ماه پیش بعد پریودی یکی دوتا فقط اقدام داشتم ...

خداروشکر عزیزم خیلی برات خوشحالم ایشالا به سلامتی این دورانو سر کنی♥

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊