2777
2789
عنوان

دعا نویسی

242 بازدید | 19 پست

من یه آقایی میشناسم یعنی باهم هستیم و‌من خیلی خیلی دوستش دارم...حالا مناسبتی چیزی شد من تو این مدت چند تا هدیه بهش دادم....

خوب باهمه بداخلاقی هاش ساختم.....جدیدا هم ترجیح دادم جای بحث باهاش بیشتر سکوت کنم بزارم حرفاش بزنه تمومشه بره بحث....

حالا چند روز پیش به من میگه چیه پیش دعا نویس رفتی دعایی چیزی تو هدیه ها ی که من دادی خوندی!!!!

خوب یعنی چی.....آخه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11594424/تاپیک-حاجت-روایی-به-امام-حسین-علیه-السلام

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیزم دوست داشتن ملاک نیست الان با هم آشنا شدید باید همدیگرو بشناسید 

سعی کن یکبار فقط یکبار به خودت فکر کنی 

با اخلاقش میتونی بسازی 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

دست پیشو گرفته .من مطمئنم خودش دعا داده بهت که با اینهمه اخلاق بدش ،شیفته اش شدی و سکوت می‌کنی تو بحث.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بگو من اهل دعا نیستم  به سلامت

بهش گفتم ببین هر کی این کار ه بوده بد خورده.....حتی مرگ جوان تو عزیزای خانواده اش....گفتم بد میشه برمیگرده به خودت طرف.

کلااااا نظرررر نمی‌ده ها