2777
2789

به ناحق روزگارمو جهنم کردن. حالا بهم کلی تهمت زدن و میخوان حق و حقوقم رو ندن 😢

اسمم فاطمه. میشه لطفا برای اینکه پیروزی نهایی با من باشه و به تمام حق و حقوقم برسم سوره نصر رو بخونین. 

الهی خیر ببینین و هزار برابرِ لطفی که به من میکنین خیر و خوبی خدا بهتون ببخشه 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم عزیزم 

ممنون گلم. ان شاالله خدا دلتو شاد کنه حاجت روا به خیر و خوشی بشی. در پناه و امان خدا باشی همیشه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خوندم،انشاالله خدا کمکت کنه

ممنون عزیزم لطف کردی. ان شاالله تنت سلامت، دلت شاد و عاقبتت بخیر باشه به حق این ماه عزیز 

خواندم موفق باشی

ممنون گلم. ان شاالله هزار برابرِ لطفی که بهم کردی خدا خیر و خوبی نصیب خودت و عزیزانت کنه 

فاطمه زهرا ابروتو برمیگردونه عزیزم  من مطمئنم از همین الان خودت و پیروز بدون یا فاطمه زهرا ای یاس پهلو شکسته به حق گلوی بریده حسینت به حق آبروی عمه سادات پیروزی رو قسمت این دوست گلم بکن برات خوندم ایت الکرسی ام خوندم برات توام من و دعا کن هفته اینده باید  ivf کنم دعا کن مادر بشم 

انشاا...که به حقت  برسی

الهی آمین. ممنون گلم. ان شاالله خدا خودت و عزیزانت رو حفظ کنه از هر شر و بدی. در پناه خدا باشین

فاطمه زهرا ابروتو برمیگردونه عزیزم  من مطمئنم از همین الان خودت و پیروز بدون یا فاطمه زهرا ای ی ...

الهی آمین  خدا از دهنت بشنوه. ممنون گلم مرسی از دعاهای قشنگت🌹

منم براتون آیه الکرسی میخونم. الهی خدا به حق این ماه عزیز به دل مهربونت نگاه کنه دلتو شاد کنه. بچه های سالم و صالح و زیبا و باهوش بهت ببخشه. جوری معجزشو بهت نشون بده که اشک شوق بریزی فقط

الهی آمین  خدا از دهنت بشنوه. ممنون گلم مرسی از دعاهای قشنگت🌹 منم براتون آیه الکرسی میخونم. ا ...

قربونت خواهر گلم من مطمئنم طوری پیروزو موفق میشی که تموم اوناییکه باعث آزارت شدن شرمنده میشن چون فاطمه زهرا پشتت 

قربونت خواهر گلم من مطمئنم طوری پیروزو موفق میشی که تموم اوناییکه باعث آزارت شدن شرمنده میشن چون فاط ...

خدا از دهنت بشنوه گلم. به امید خدا حتما میام نتیجه رو بهتون میگم. ان شاالله شما هم روزهای آینده خوش خبر باشی 🌹

عزیزم درخواستم و قبول کن

متاسفانه سایت دوباره قاطی کرده قسمت درخواست باز نمیشه که بتونم قبول کنم. به محض اینکه سایت درست بشه تایید میکنم