2777
2789
عنوان

عفونت روده

852 بازدید | 19 پست

شما کدوم بک از ابن علائمو داشتین

سردردشدید+بدن درد+تاری دید

اسهال شدید

دل درد شدید که کمی از دردش کم شده

جز اینا ممکنه ibsیا سرطان باشه

مامانم میگه چیزیت نیست میگه خالت که خیاطی گفته همه ی مردم اینو گرفتن

جز این چیز های توی اینترنت منو ترسوندن

IBS خطرناک نیست سندروم روده تحریک پذیر هست که با استرس به وجود میاد

ببخشید علائمش همه یا علائم دیکه ای داره؟دو روز قبلش استرس شدیدی که باعث دل‌درد شد داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم ترین علامتش همین دل درد شدید هست آدم وقتی عصبی میشه یا استرسی میشه ، دل درد بگیره ، ibs هست خی ...

نه شنیدم درمان نداره خیلی می ترسم می گم نگرفته باشم،با اینکه چیز مهمی همی هم نیست احساس می کنم قند گرفتم😭

این دوروزه خودمو دلداری می دم فقط شندیم برای درمانش فقط باید استرسودکنترل کنی که به قول ما کوردان ۲۴ساعت خدا من استرس دارم

نه شنیدم درمان نداره خیلی می ترسم می گم نگرفته باشم،با اینکه چیز مهمی همی هم نیست احساس می کنم قند گ ...

درسته درمان خاصی نداره اما ناراحت نباش همیشگی نیست دردش 

سعی کنید آروم باشید عرق اسطوخدوس بخورید ریلکس میشید

اسی ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم 

منم تو دفع مشکلی ندارم 

ولی کامل نمیاد بیرونبمظرتون چه مشکلی دار

م؟

مثلا با انگشتم میبینم بازم داخل مونده 

شرمنده بابت سوالم 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا امام زمان(عج) صلوات بفرستید .الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم