2777
2789
عنوان

نی نی سایت متاسفانه خیلی ضعف داره

136 بازدید | 17 پست

اول اینکه نمیشه تاپیکی که اس میزنه شخصا پاک کنه ،البته تا چند سال پیش میشد ،ولی فکر کردن خیلی دارن کار خوبی میکنن.

دوم :نمیشه کاربر های بی ادب و سمی رو مسدود کرد 

سوم:هر کاری داری باید به نی نی یار بگی ،یعنی چی مگه ،مهد کودکه. 

کلن خیلی ضعف داره .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

U

خب برو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته خوبی بود

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بدتر از همه که تاپیکا حذف نمیشه اون افرادی هستن که تا کم میارن مشکلات ادمو به روش میارن

اینجا همه زنیم و هورمون هامون تو کسری از ثانیه بالا پایین میشه واقعا به تاپیک های قبلیمون اعتباری نیست ایکاش میشد پاکش کرد

....
کاربر مشخص نمیشه واقعا مرد یا زن ،این از همه بدتره  اگر با کد ملی ثبت بشن  یخورده از مسخ ...

کد ملی🤣🤣

چخبره مگه برا چندتا تاپیک چرت و پرت

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
با کد ملی آخه ؟! اینجا مگه کجاست که بخوایم از کد ملی‌مون مایه بذاریم آخه عزیزدلم؟

چرا مگه کد ملی ،رو اینجا نشون میده. 

حداقل دیگه کسی نمیتونه براحتی برای کسی مزاحمت ایجاد کنه ،یا فحاشی کنه ،یا خیلی چیزهای دیگه .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت