2777
2789
عنوان

بچه این غسل درسته یا ن

125 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام من تو غسل کردن اول سر و گردن و صورتم رو میبرم زیر دوش و میشورم و بعد طرف راست و چپ رو اینجوری میشورم نصف بدنم رو میبرم زیر آب و از بالای سر و صورت و گردن تا پایین پا

درسته یا اشتباه؟

چون سر و گردن و صورتو دوباره تو شستن دو طرف بدن میشورم 

وای دیوونه شدم از وسواس

اره اشتباهه سروگردن بعد از شونه راست بعد شونه چپ 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فک کنم تو شستن طرف راست و‌چپ لازم نیست دوباره طرف راست و چپ‌سرو گردنتم بشوری

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

صورت و گوشم باید همون تو قسمت سر گردن شست؟

اره دیگه کامل سروگردن 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
دست درد نکنه

فدات بعد هرقسمت ک غسل  میکنی نیتشو بگو 

مثلا بگو غسل حیض میکنم سرو گردن برای رضای خدا بعد سمت راستم بگو سمت چپم بگو