2777
2789
عنوان

کسی بوده برای قد کوتاه بچه اش دکتر کاری کرده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادتونه نیست دوسالگی چند بود؟

ن عزیز

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دوسالگی یادتون هست چند بود؟ الان چند سالشه؟ بهتر شده؟

من ۸۲ بود الان پنج سال و نیم ۱۱۵ شده  بنظر خودم یهو قد کشید نسبت به قبلش 

ذهن خودتو درگیر نکن عزیزم مطمین بشو مشکل غدد نداره بعد به استعداد و قشنگیاش نگاه کن ♥️

دوسالگی یادتون هست چند بود؟ الان چند سالشه؟ بهتر شده؟

من خودم ۱۷۰ پدرش ۱۸۵ .پسرم از همسن هاش کوتاهتره اما خب ما ژن کوتاهی رو داریم تقریبا  طرف پدرم کوتاه بودن احتمالا ژنش به اونا رفته 

قرار نیست همه بلند قد باشن 

تاثیر داشته؟

بله

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من ۸۲ بود الان پنج سال و نیم ۱۱۵ شده  بنظر خودم یهو قد کشید نسبت به قبلش  ذهن خودتو درگیر ...

وای عزیزم مطمئنی دوسالگی ۸۲ بود؟؟؟؟؟؟ هزار ماشالا تو ۳ سال خیلی خوب بوده. یعنی ممکنه پسر منم اینجور بشه؟

وای عزیزم مطمئنی دوسالگی ۸۲ بود؟؟؟؟؟؟ هزار ماشالا تو ۳ سال خیلی خوب بوده. یعنی ممکنه پسر منم اینجور ...

اره چون یکی از استرس هام قدش بود این عدد ۸۲ محاله یادم بره .جدی خوب رشد کرده ؟! هنوزم ریزه میزه و کوچولو 🤭

اره چون یکی از استرس هام قدش بود این عدد ۸۲ محاله یادم بره .جدی خوب رشد کرده ؟! هنوزم ریزه میزه و کو ...

نه هزار ماشاالله بهش. ۳۳ سانت در سه سال یعنی متوسط سالی ۱۰ سانت. هزار ماشاالله از چشم بد به دور عالی بوده. کلی امیدوار شدم