2777
2789
عنوان

یه گوربای زخمی تو حیاطمونه🥲

215 بازدید | 17 پست

آقا یه گربه توی حیاط ما هست هر روز میاد ماهم براش غذا میزاریمو اینا 

این بعد یه مدت صورتش باد کرد یه طرفش بعدش ترکید خونی اومده بود خونه یا حالا ازینا بگذریم اون موقعه نتونستیم کاری براش کنیم ولی الان همون زخمه هست زده به چشمش کلا یه چیزایی از چشمش در اومده خیلی وحشتناکه میگم ما الان چیکار میتونیم بکنیم ؟ باید ببریم دامپزشکی؟ اگه اره چجوری مثلا باید بزاریم توی باکسای مخصوص ببریمش؟ یا کلا چیکار میتونیم بکنیم

وای مریضتون نکنه🤢

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستیه؟ یعنی میتونی بگیریش

میتونی توی اینستاگرام سرچ کنی حامی از شهرتون پیدا کنی شاید کمک کردن

اگه بچه ست بذارش توی یه جعبه

کلا توی ماشن اذییت میکنن نمیشه ول باشه باید بذاریش توی سبدی چیزی جتما در داشته باشه

الان نگران اینی که اون بی زبون اینارو مریض کنه؟شما چجور ادمایی هسین😐

بله خب اول نگرانم خودشونو مریض نکنه یا اگه بچه ای تو خونس نگیره شاید مریضیش بد باشه؛ بهتره بهش نزدیک نشن الکی تا اینکه درمان شه یا ببرنش جایی؛ با ماسک و دستکش برن نزدیکش و طرفی هم که غذاش میدن جدا باشه بهش دست نزنن..

چون بعضی بیماری ها اگه از حیوون به ادم منتقل شه درمانش خیلی سخته؛ پسر عموی شوهرم چند ماهه مریضه و ۲۵ کیلو یهو کاهش وزن داشته و کلا دیگه افتاد تو خونه؛, الان تازه فهمیدن یه ویروسی وارد بدنش شده که از سگ منتقل میشه تازه حالا بعد اینم گفتن ممکنه شش هفت ماه دیگه طول بکشه تا با دارو ار بدنش خارج شه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

واقعا این پرسیدن نداشت 

بذارینش تو کارتونی چیزی ببرین دامپزشکی گناه داره

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍