2777
2789
این یکی دوماه به نظرم روند نزولی داره

باشد همینطور باشه چون معمولا بعد از یه افت چند ماه ثابته و بعد نزولی میشه و الان مدتیه تقریبا ثبات قیمت داشته

کاش میشد بشی🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون در مورد بورس چیه

بورس که ۲۴ ساعت پریوده

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
چون تورم زیاده و مردم پول ندارن واسه خرید طلا بازار راکده فعلا همینه تا ی خبر جدید برسه 

نه بابا اینا که کاری به جیب و خرید مردم ندارن سیاست خودشونه افزایش و کاهشش نه قدرت خرید مردم

کاش میشد بشی🖤💔
متاسفانه

من امروز رفتم یه دونه النگو اینه ای خریدم۱۰ میلیون قبلا با همین پول میشد ۳تا سرویس طلا خرید الان یه دونم دستم نکردم گفتم زشت دیگه دوتاهم نمیتونم بخرم هی روزگار🥴

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
چه اهمیتی داره یکم بالاتر یا پایین تر ☹️ همینشم بالاست چیزی که میخوام نمیتونم بگیرم سعی میکنم بیخی ...

آخه میخوام بفروشم واسه مردمی که دارن با هزار و یه بدبختی روزگار طی میکنن ۱۰ تومن بیشتر فرق میکنه

کاش میشد بشی🖤💔
من امروز رفتم یه دونه النگو اینه ای خریدم۱۰ میلیون قبلا با همین پول میشد ۳تا سرویس طلا خرید الان یه ...

آره بابا یادمه اصلا مسخره و بی مزه شده دیگه

مبارکت باشه عزیزم ایشالا با دل خوش ازش استفاده کنی

کاش میشد بشی🖤💔