2777
2789
ولی خدایی صدای جیغ اومد 😂😂 اره اره بخاطر همینه 

منم دخترم کوچیکه  هر وقت میرم توی حموم یا دستشویی احساس میکنم صدای گریه اش میاد یا داره جیغ میزنه اینا با زچه های کوچیک طبیعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ خود خدا تو قرانش نگفته زمان حضرت سلیمان تمام جنیان از زمین از بین رفتند پس چجوری کلام خدا ک میگه ...

جن ها قبلا مادی بودن زمان حصرت سلیمان، الان هم خیلی از خارجی ها دارن تلاش میکنن کاری کنن جن ها مادی بشن و بیان رو زمین، الان فشن شوها رو ک نگاه کنی همه قیافه ها عجیب دارن عادی سازی میکنن برا ورود جن ها 

جن دیدی اونم زدت بعد توام خوابیدی

اره بخدا دیدمش توخونم هس مامانم اینا زن داداشم باور نمیکردن حتی مامانم یشب دیده بودش توخونه زن دادشم گفت فقد پاهاش دیدم زود رف تواشپزخانه و دیگ غیب شد ولی من ک دیده بودم چن مرد هست سرش تاس مامانم شبی ک دیده بود گفت یه مرد بود سرش تاس دقیقاا اونی ک من دیدم خب خابیدم کاری نمیشد کنم من شوهرم ک نبود یه بچه دوساله داشتم خواب بود دیگ جز رفتن زیر پتو خوابیدن کار دیگه ای نمیشد میدونی من از جن نمیترسم البته جن مرد شاید جن زن ببینم بترسم ب اینم عادت کردم خیلی کارا توخونم میکنه وکرده ک میدونم هست تااونشب ک دیدم دیگ واضح

مادرم سر خواهرم باردار بوده و از طبقه بالای خونمون که سالن ارایشگاه داشته صدا میشنوه(افتادن شونه و راه رفتن و..) فکرمیکنه داییمه چند بار صداش میزنه ولی جوابی نمیشنوه ولی صدای نزدیک شدن قدم هاشون رو میشنیده.. دیگه لخت میدوه تو کوچه و جلوی خونه مادربزرگم غش میکنه میبرنش پیش دعانویس و اون اقا میگه اب جوش ریخته و باعث اذیت بچه اون جن شده حالا میخوان سر بچش در بیارن.. هیچی دیگه با دعا و تغییر خونه درست میشه

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

منم واقعا باورنداشتم همش میگفتم این چیزا چرتن.بعد باردارشدم سقط شد.ینفربرام سرکتاب بازکرد گفت چشم زخم بش خورده جن ها توخواب اذیتش کردن.منم توخواب چندبارمیدیدم یه سگ دنبالمه حتی یبارش بدجور ازخواب پریدم

منوهمسرمو نی نیمون
من یه مدت ترسیده بودم از این چیزا  رفتم پیش یه حاج آقا گفت میدونی کلمه جن از چی میاد گفتم نه گف ...

تو بعد چهارمن همین جا که زندگی می‌کنی تو اون بعد می‌تونه خونه زندگی اونا باشه و عزیزم هاله دور انسان که ضعیف بشه اونا راحت میتونم روت تاثیر بزارن و بد هاشون عاشق کالبد انسانن و تعارض هم میکنن که بهشون میگن عارض

جن ها قبلا مادی بودن زمان حصرت سلیمان، الان هم خیلی از خارجی ها دارن تلاش میکنن کاری کنن جن ها مادی ...

هیچ وقت جن جسم مادی نداشتن  اون موقع خیلی ها کارهایی میکردن که وارد دنیاشون بشن  و یه سری کارها براشون بکنن 

فیلمشو ببین 

با ی داستان که شناسایی نمیشی

آخه  اون شب یک نفر دیگه هم با من بیدار بود و اون صداهارو شنیده بود و برای من تعریف کرد اگر خودم نمیشنیدم اون صداهارو به هیچ عنوان باور نمیکردم و با خودم میگفتم خواب دیده حتما

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
اره بخدا دیدمش توخونم هس مامانم اینا زن داداشم باور نمیکردن حتی مامانم یشب دیده بودش توخونه زن دادشم ...

یه دعای قرآنی چیزی بگیرین برن 

وقتی جن رفتو امد داره لابد براتون دعا نوشتن چرا باید به چشم بیان 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠