2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین احساس میکنم نشتی دارم 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو برو دکتر به جای تاپیک زدن احتمالا کیسه ابت سوراخ شده با توجه به اینکه ۳۸ هفته هستی و دیگه زایمانت زود رس نیس اگه سز باشی احتمالا انجام میدن اگر هم طبیعی احتمالا امپول فشار میزنن بستگی داره معاینه کنن ببینن در چه حده 

حتماهرچی سریع تربرودکتر

منم همینطوری شدم،بااینکه سزارین بودم اصلاباورم نمیشدکه کیسه ی آبم سوراخ شده

زنگ زدم بیمارستان گفت سریع بیا،منم رفتم دیگه نذاشتن برگردم اورژانسی فرستادنم اتاق عمل،بچم ۸ماهه بدنیااومد

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

عزیزم سریعتربروبیمارستان چون بعضیادردزایمان احساس هم نمیکنن شایدعفونت گرفتی یاکیسه ابت کوچولوسوراخ شده من خواهرم کیسه ابش همینطوری بودهیچ دردی نداشت ۲روززایشگاه واسه زایمان طبیعی مونددیدن جون بچه به خطرافتادسز کردن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
حتماهرچی سریع تربرودکتر منم همینطوری شدم،بااینکه سزارین بودم اصلاباورم نمیشدکه کیسه ی آبم سوراخ شده ...

چطور بود علائمت اجی ؟؟؟منم باورم نمیشه همش فکر میکنم من زیاد حساس شدم 😐

چطور بود علائمت اجی ؟؟؟منم باورم نمیشه همش فکر میکنم من زیاد حساس شدم 😐

هیچی عزیزم،فقط خیلی کم شورتم خیس میشد،منم اصلانمیخواستم قبول کنم که همچین اتفاقی افتاده،حتی پاشدم رفتم مهمونی شب که شددیدم قشنگ دارم خیس میشم دیگه ترس برم داشت به مامانم گفتم سریع زنگ زدبه بیمارستان،اوناهم گفتن سریع بیارین

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........